21 fotó, ami bizonyítja, hogy az élet csak egy rossz videojáték

Bármilyen hihetetlen is, a ‘szimulált világ’ elméleteit támogató emberek száma napról-napra növekszik. Ők azok, akik váltig állítják: az emberiség egy számítógépes szimulációban éli az életét és minden ami körülöttünk van, csak egy illúzió. Bármilyen abszurdumnak is tűnik, ezt az elméletet neves tudósok is (részben) támogatják, ha pedig megnézzük az alább összegyűjtött 21 fotót, egy pár perc erejéig bizony nekünk is meginoghat a valóságba vetett hitünk…?

1. Sérült pixel. 2. Ilyen tényleg csak egy szimulációban fordulhat elő. 3. Amikor régi a videokártya és a textúrának nincs ideje betölteni. 4. Rendszerhiba. 5. ,,A Sun.exe fájl hibát észlelt, ezért leállt.” – ezt a videóban látható furcsa jelenséget egyébként halojelenségnek hívják.

6. Beragadt a textúrába. 7. ,,-Milyen nevet adjunk nekik?!” ,,-Mondjuk CTRL+C és CTRL+V?” 8. Ideje újrakonfigurálni az „időjárás” alkalmazást. 9. Mintha a The Sims-be csöppentünk volna és valaki túl lusta lett volna egyedivé alakítani a karaktereket. 10. A rendszernek nem volt ideje betölteni a ruháját. 11. Csak egy hiba a Mátrixban. 12. ,,Úgy tűnik, rossz pirulát választottam.” 13. Ő itt Smith ügynök. 14. Ez a pénztár látszólag a kék pólós, kopasz és szakállas férfiaknak van fenntartva. 15. Mint amikor a Grand Theft Auto-ban a játék ugyanabból a kocsiból tölt be egy rakással. 16. ,,A telefonom lefagyott, amikor a képet készítettem, és ez történt…” 17. Valaki olyan rosszul írta meg ezt az „élet” nevű programot, hogy ugyanazt a karaktert dobja mindenhova. 18. Dolgozhattak volna még egy keveset a víz textúráján. Nem túl élethű. 19. Amikor egy pillanatra megakad az „Élet.exe” nevű program. 20. Szellem motor a semmiből?! ?

21. Végezetül pedig: egymásba gabalyodott textúrák. forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏