21 fotó, ami bizonyítja, hogy teljesen félreismertük a világot

1. ,,18 évembe telt, hogy rájöjjek: a kabátok vállán lévő gombpánt valójában azért van, hogy ne csússzon le a táska a vállunkról.” 2. Gondoltad volna, hogy pingvineknek van térdük és ráadásul elképesztően hosszú a nyakuk?! 3. Minden autóban (legalábbis az újabbakban) van úgynevezett ‘tanksapka tartó’ a tanknyílás fedelének belső oldalán. 4. Így néz ki egy sáska szárnyának a belseje. 5. Fogadjunk, hogy nem tudtad, hogy a hatalmas olajfúrótornyok mozognak a vízen?!

6. Így néz ki egy dohányvirág virágzása. 7. Akár hiszed, akár nem: a tehenek is szeretnek labdázni.

8. A sárkányok mégsem olyan kitaláltak, mint gondoltuk. Az óriás tobzosfarkúgyík például kiköpött sárkány, csak a szárnyai hiányoznak. 9. Ha még soha nem láttál újonnan kikelt kaméleont, akkor ideje ezt is pótolni. 10. ,,26 évembe telt rájönni, hogy a kenyérpirítók alján van két apró nyílás, amivel kitisztítható belőlük a sok kenyérmorzsa…” 11. Bizonyos állatok lehetnek fél-albínók, mint például a pávák. 12. ,,A brokkoli, amit eszünk valójában a virágrügy. Erre azután jöttem rá, hogy a saját kertemben termesztettem.” 13. A Húsvét-szigeteki fejszobrok valójában nem csak fejből állnak. Testük is van, ráadásul majdnem mindegyiknek különböző. 14. Meglepő módon a sasok rendkívül jó úszók.

15. Kevesen tudják, de az ananász valójában nem fán terem. 16. Sok autó csomagterében van egy vész csomagtartó-nyitó, arra az esetre, ha esetleg elrabolnának és a csomagtartóba zárnának. Ez egyébként a sötétben világít. 17. Ennyi cukor van (39 g) egyetlen doboz RedBull energiaitalban. 18. Ilyen hátborzongató módon terem a kelbimbó. 19. Íme néhány trükk, amivel a reklámokban étvágygerjesztőbbé teszik számunkra a termékeket.

A sörhöz például szappant kevernek, hogy jobban habozzon, a látványos süteményekhez pedig borotvahabot használnak, mert „strapabíróbb”, mint a sima tejszínhab.

20. Anaper. Vagy Epanász. Kinek, hogy tetszik…a lényeg, hogy ilyen is van. 21. Azt gondoltad, hogy az olívabogyókat kézzel szüretelik? Akkor nagyot tévedtél.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏