loading...

21 fotó, amin mintha konkrét varázslat történne a szemünk előtt

1. A természet olykor látványosabb, mint bármilyen Photoshop vagy szűrű. 2. ,,A kollégáim épp egy zöld falat festettek, nekem pedig támadt egy jó ötletem…” 3. Ezek után mondja azt valaki, hogy nem fontos a szakáll. 4. ,,Fényképezés közben lefotóztam valaki másnak a vakuját.” 5. A macskák tele vannak rejtéllyel és varázslattal.

6. Ezt a bűvésztrükköt szabadalmaztatni kellene. 7. Már tudjuk, hogy mi inspirálta ennek a cipőnek a tervezőjét. 8. Tornádó után készült fotó. 9. Minden évben november 11-én 11:11-kor a nap úgy világítja meg ezt az emlékművet, hogy tökéletesen kirajzolódik a földre az Egyesült Államok nagypecsétje. 10. Ez új fejezetet nyit a fűnyírás világában.

11. Neem, ez nem egy héliummal töltött kutyus a mennyezeten. 12. A Falcon 9, amint épp elhagyja a Föld légkörét. 13. Megpróbálta megosztani velünk a történetét. 14. Amikor a barátoddal tökéletesen kiegészítitek egymást. 15. Neem, ez nem egy pazar festmény, csak egy tükör a sivatagban. 16. Három tökéletes darabra tört csésze. 17. Kétség sem fér hozzá, hogy az anyatermészet a világ legkreatívabb művésze. 18. Egy sütemény, ami minden szemszögből tökéletes. 19. Egy félbetört kő, ami épp úgy néz ki, mint egy avokádó. 20. Ez minden tekintetben ellent mond a fizika ma ismert szabályainak. 21. Ez a szivárvány olyan hatást kelt, mintha magába zárná a napfelkelte színeit.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

18 kép ami bebizonyítja, hogy a világ teljesen más, mint amilyennek első pillantásra hinnéd

Ha már azt hinnéd, hogy mindent láttál a világból – mutatunk most egy újabb adag …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?