21 fotó, aminek a készítői többet tudnak a sors igazságtalanságáról, mint egy brazil szappanopera hősei

1. ,,A lányom hónapokig nyaggatott, hogy szeretne egy kiscicát, végül belementem. Ekkor kiderült, hogy a lányom allergiás a macskákra…” 2. Amikor a szerencse egy pillanatra melléd szegül, de az utolsó pillanatban csak elpártol onnan. 3. ,,Az első és utolsó alkalom, hogy palántát vásároltam az Ebayen.” 4. Amire a legkevésbé számítasz, amikor egy jó rántottát akarsz csinálni – valaki már megfőzte a tojásokat. 5. ,,Végre rám mosolygott a szerencse! Vagy várjunk csak…” 6. Először is: ki és hogyan rakta oda?! Másodszor: hogyan érjük el, ha az ablakot nem lehet kinyitni?! 7. Még egy mindent elöntő árvíz sem tarthatja vissza ezeket a nőket a vásárlástól. 8. Gyönyörű szőlő díszítette a falat, de egyszer csak megadta magát. 9. Ti is imádjátok eltávolítani a védőfóliát az új technikai kütyükről?! Na, ő már nem…

10. ,,A feleségem megkért, hogy segítsek neki kiválasztani a fürdőszobai csempe színét. Mondom, jó…de mi a másik opció a fehéren kívül?! Mire közölte, hogy ez mind különböző színű minta…” 11. ,,A barátom hagyta, hogy levágjam a haját. Íme a végeredmény…” 12. ,,Ma rájöttem, hogy a fiam valószínűleg egy 50 éves öregember, aki egy 7 éves gyermek testébe szorult…” 13. ,,Azt hittem, hogy jó ötlet lehet lecsúszni a lépcsőn egy szánkóval. Háát…nem volt az.” 14. 1:0 a diónak.

15. ,,A pillanat, amikor a kutyám rájött, hogy az állatorvoshoz jöttünk.” 16. ,,Másfél órája tettem oda a levest és nem értettem, hogy miért nem kezdett még el forrni. Aztán rájöttem…” 17. Már csak egy életet kell leélnie ezzel a veszedelmes oroszlánnal a hátán… ? 18. A Monopoly legújabb változata félelmetesen élethűre sikerült. Felirat: ,,Felejtsd el az ingatlanokat, úgysem engedheted meg magadnak.” 19. Cápát etetni veszélyes…több szempontból is.

20. Ez valami új promóció lehet, ahol a túró mellé ingyen hús jár. 21. ,,Ő itt Enzo, a papagájom. Egész életében úgy gondoltam, hogy ő egy hím papagáj, egészen tegnapig, amikor is tojt egy tojást…”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏