21 furcsa dolog, amit a repülőtereken koboztak el az utasoktól

1. Ezt a házi készítésű ál-bombát a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtér munkatársai foglalták le. Az ezt készítő férfi poénnak szánta, ám sem a biztonsági emberek, sem a helyszínre érkező tűzszerészek nem nevettek együtt a férfival.

  

2. Ezeket a kézigránátnak látszó szeszesitalokat a Newark Liberty Nemzetközi Repülőtéren találták egy utas kézipoggyászában. Valójában teljesen ártalmatlanok voltak: a férfi nászajándékba kapta őket a barátaitól.

  

3. Ezt a Rémálom az Elm utcában című film gonoszát, Freddy Krueger-t idéző kesztyűt az Atlantai Nemzetközi Repülőtér munkatársai foglalták le. 4. Ezt a régi, deaktivált töltetet egy utas poggyászában találták az Indiana állambeli Evansville repülőtéren. Kinek jut eszébe vajon repülőre ülni egy ilyennel?! 5. Számítógépházban csempészett piton – melyet a Miami Nemzetközi Repülőtér munkatársai szúrtak ki és foglaltak le. 6. A pennsylvaniai Erie Nemzetközi Repülőtér munkatársai egy macskát találtak az egyik utasuk bőröndjében – a férfi állította, hogy a macska a tudta nélkül mászott bele a táskájába. Ezt még akár el is tudnánk képzelni. 7. Ezt a pisztoly formájú bicskát a Denveri Nemzetközi Repülőtér munkatársai találták az egyik utas átmotozása közben. Nem a legokosabb dolog ilyennel repülőtérre menni. 8. Akár hiszitek, akár nem: ez egy pisztoly formájú zsebrádió. A Des Moines Nemzetközi Repülőtér munkatársai szúrták ki és kobozták el.

  

9. Ezt a fluoreszkáló nunchakut a San Antonio repülőtéren próbálta meg felvinni magával a gépre egy utas.

  

10. Ezt a sétabotnak álcázott kardot a Cleveland Hopkins Nemzetközi Repülőtéren foglalták le. 11. Egy fickó régi telefonnak álcázva próbált meg robbanószert felvinni magával a repülőgépre a Baltimore–Washington Nemzetközi Repülőtéren. 12. Bár a képen látható tárgy csak egy házilag készített elektromos kütyü volt, az átvizsgáló monitoron keresztül mégis bombának nézték a biztonsági szolgálat emberei, úgyhogy teljesen ki kellett üríteni miatta a Newark Liberty-i nemzetközi repülőteret. 13. A San Diego-i Nemzetközi Repülőtéren egy 3 millió voltos rúzsnak álcázott sokkolót foglaltak le az egyik utastól. 14. Ezt a rózsaszín gránát-formájú dinoszauruszt a Denveri Nemzetközi Repülőtér munkatársai foglalták le. Az is nagy kérdés persze, hogy miért csinál egyáltalán valaki ilyen játékot?! 15. A börtönben ennek a fickónak is lesz ideje elgondolkozni rajta, hogy miért nem jó ötlet megpróbálni koponyával díszített fejszét vinni egy repülőgépre a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtéren.

  

16. Ezek a töltényeknek látszó dolgok valójában jégkocka-készítők, melyekkel pisztolygolyó formájú jeget készíthetünk az italainkba.

  

17. Ezt a Batman-bumeráng ihlette bokszert Baltimore–Washington Nemzetközi Repülőtér biztonsági szakemberei foglalták le. 18. Egy újabb hatástalanított robbanótöltet – ezt a Sacramento Nemzetközi Repülőtéren próbálta meg gépre vinni magával egy utas. 19. Valaki úgy gondolta, hogy a repüléstől való félelem leküzdése érdekében egy téglából készített repülőpajtit készít magának. Nem volt jó ötlet. 20. ,,Ez csak egy zseblámpa” – mondta az utas, de nem sikerült vele meghatnia a biztonsági szolgálat embereit. 21. Végezetül pedig: ezt a hatalmas ollót a Nashville-i Nemzetközi Repülőtér munkatársai találták az egyik utasuk kézipoggyászában. Merész próbálkozás, pláne annak tudatában, hogy még körömvágó ollót sem lehet felvinni egy gépre a kézipoggyászban.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏