21 kép, ami bizonyítja, hogy a karácsony sem mindig olyan, mint a filmekben

1. Idén a mikulás hóhérkötéllel érkezik. Merry Christmas!

  

2. ,,Éveken át nem értettem, hogy anyámnak miért kell egy levágott ujjat aggatni a fára minden évben, míg egyszer közelebbről meg nem vizsgáltam ezt a díszt…”

  

3. Ha másra nem is, arra azért jó volt ez az ajándék, hogy egy kicsit felkészítse őt az életre… ?

4. ,,Vegyél egy robotporszívót” – mondták. ,,Könnyebb lesz vele tisztán tartani a kecót” – mondták. 5. Karácsonyfa az oroszországi Chegdomynben…? 6. Van, aki még karácsonykor sem ússza meg a büntit. 7. December 25, reggel 8 óra. Valakinél hamar véget ért az önfeledt ünneplés…? 8. Így kerüljön az ember karácsonyi hangulatba?! Húsvéti nyúllal?!?

  

9. Van, akinek egy ekkora karácsonyfa is megteszi… ?

  

10. ,,Idén úgy döntöttünk, hogy a macskánkkal is megosztjuk az ünnepi hangulatot. Nem volt elájulva tőle…” 11. ,,A családban senki nem akart műfenyőt, én mégis azt vettem. Mikor elmentem otthonról, megkértem a szerető családomat, hogy díszítsék fel a fát. Mire hazaértem, ez a látvány fogadott…” 12. Az egyetlen 100%-ig biztos gyerek- és macskabiztos karácsonyfa. 13. ,,A kisfiam elfelejtette közölni, hogy a szennyesbe rejtette el a testvére ajándékát…” 14. Minimális erőfeszítés, maximális ünnepi hangulat. 15. Onnan tudod, hogy véget ért a boldog gyerekkor, hogy megkapod életed első vérnyomásmérőjét.

  

16. Nincs elalélva azoktól az agancsoktól…?

  

17. Amikor a lustaság és az ünnepi hangulat találkozik. 18. Egy szingli férfi sosem viszi túlzásba az ünnepi hangulatot. 19. ,,Szóval szerinted ez vicces?!” 20. ,,A kollégámnak a töke ki volt már az ünnepi mizériával, ezért gondoltam, feldobom kicsit az íróasztalát…” 21. És végül egy jó tanács: jól gondoljátok meg, hogy kinek-mit adtok karácsonyra…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏