21 kép, ami bizonyítja, hogy a világ még mindig képes meglepetéseket okozni

Láttad már valaha, hogy egy piton miként mászik fára? Esetleg egy kézzel készített fa fürdőkádat, ami közel 7 millió forintba kerül? Ha a válaszod nem, és érdekelnek az ilyen, illetve ehhez hasonló érdekességek, akkor a lehető legjobb helyen jársz, az alábbi listán ugyanis 21 ilyen lenyűgöző érdekességet gyűjtöttünk össze a nagyvilágból, melyeket legalább egyszer mindenkinek látnia kell.

1. Egy szokatlanul nyíló csatornafedél, csigalépcsővel. 2. A szingapúri PARKROYAL Hotel épp úgy néz ki, mint egy számítógépes videojáték egyik épülete. 3. Egy kézzel készült fa fürdőkád, ami 7,6 millió forintba kerül. 4. Francesco Queirolo márványszobra. Igen, a háló is márványból készült. 5. „Felboríthatatlan” whiskys pohár.

6. Egy vállalat, ami újrahasznosított kartonpapírt használ buborékcsomagolás helyett. 7. Nyakunkon a tavasz.

8. Egy doboz színes szívószál. 9. Egy szokatlan formájú banánfürt. 10. Egy csokoládé, ami még véletlenül sem egyenlő méretű kockákra van felosztva. 11. A vulkáni hamu úgy viselkedik, mint egy nemnewtoni folyadék.

12. Egy épület, amit 116 évvel az építése után, 2009-ben lemostak. 13. Alufóliából készült fénylő golyó. 14. Mesterségesen generált, „tökéletes” hullámok.

15. Egy grafitceruza belsejéből faragott számsorozat. 16. Így másznak fára a kígyók.

17. Egy leszakadt elektromos vezeték, amiben olyan magasfeszültség volt, hogy még a járdán is nyomot hagyott. 18. Egy étterem, ahol a padlón elhelyezett pedál segítségével tudjuk megnyitni a vizet, így fizikailag nem kell érintkeznünk semmivel. 19. A sárgarépa sem mindig sárga. Gondoltad volna? 20. Láttad már, hogyan kefélnek ki egy lovat?!

21. Végezetül pedig egy elefánt lábának a keresztmetszete, amiből kiderül, hogy a lábuk felépítése meglepően hasonlít az emberéhez. forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏