21 kép, amit újra és újra meg akarsz majd nézni

Az élet tele van lenyűgözőbbnél-lenyűgözőbb pillanatokkal, ám ezek többségén a mindennapi rohanás okán egyszerűen átnézünk. Szerencsére azonban nem mindenki, sőt mi több, van akinek még akkora lélekjelenléte is van, hogy a mobiltelefonja segítségével pár gyors fotón keresztül megörökítse ezeket az utókornak. Az ilyen embereknek köszönhetjük azt, hogy ha nem is személyesen, de legalább a most következő fotókon keresztül mi is átélhetjük ezeket a pillanatokat…

1. Gombacsokor. 2. Tökéletes kör-alakú macska. 3. Pocsolyába ejtett pénzérme, ami „meghajlította” a vizet. 4. Közlekedési tábla az erős fagyban. 5. Ennyit számít a frissen felvitt lakkréteg a festményen.

6. Kacsák, akik a jégtáblák közötti ,,ösvényen” úsznak.

7. Fa abrosz és asztal egyben. 8. Lamináris áramlás egy tartály kupakjának letekerése után.

9. Egy tanár, akinek olyan tökéletes a kézírása, mintha csak egy számítógépes programban gépelne. 10. Tökéletes palacsinta. 11. Hókupola. 12. Látványosan megégett fadarab. 13. Tökéletes hógolyó. 14. Vízalatti fűnyírás.

15. Egy kagylónyi apró kagyló és tengeri sün váz. 16. Kinetikus homok szeletelése.

17. Már-már művészi kerékszennyeződés. 18. Két összeérő festékcsepp, ami tökéletes egyenes határvonalat alkot. 19. Oreo-művészet. 20. Valld be, hogy Te is ki szeretnéd próbálni… ?

21. Ez egy torta! ? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏