21 őrült felfedezés, ami rengeteg kérdést hagy maga után

Egyes emberek még akkor is képesek izgalmas kalandokba csöppenni, amikor a legkevésbé sem számítanak rá. Egy hétvégi séta az erdőben, egy délutáni kertészkedés vagy egy pihentető séta a tengerparton… – egyeseknek ennyi is elég hozzá, hogy olyan izgalmas felfedezésekre bukkanjanak, amire nem könnyű racionális magyarázatot találni. Furcsa kalandjaikat szerencsére az interneten is megosztották, így most ha máshogy nem is, de legalább néhány képen keresztül mi is átélhetjük a rendkívül szokatlan felfedezéseiket.

1. Egy aprópénzzel teletűzdelt fatörzs. 2. ,,Édesapám egy fába szorult pocakos mókusra bukkant a parkban. Természetesen segített rajta és kihúzta.” 3. ,,65 oldalt kispóroltak a könyvemből.” 4. Egy kagyló belsejében talált üzenet, amit 1899-ben írtak. 5. Az idő rövid története című Stephen Hawking hangoskönyv, melyet maga Michael Jackson olvas fel. Igazi kincs. 6. ,,Találtam egy kolibrifészket a citromfámon.” 7. Egy törött kerti díszbéka, aminek a belsejében – ki tudja miért – két hóembert rejtettek el. 8. Egy étterem, ahol beton csatorna-elemekből alakították ki a fedett kerti részleget. 9. ,,Van egy olyan érzésem, hogy a macskám titokban modellkedik.” 10. Egy háromdimenziós kép, ami teljesen másnak látszik a tükörből nézve. 11. ,,Mire hazaértem a nyaralásból a csigák elkezdték megenni a kertbe bedobott magazinomat.” 12. ,,Találtam egy 20. század eleji amerikai negyeddollárost az angliai East Sussexben található egyik erdő mélyén.” 13. ,,A hétvégi tornádó után találtam egy gömbhalat a fán.” 14. Egy elszáradt levél, aminek csak az erezete maradt meg. 15. ,,A vietnami dzsungelben találtam ezt a szokatlan, narancsszínű teknőst.” 16. Egy cápafog, ami akkora, mint egy dobozos üdítő. 17. ,,Láttam egy napon parkolt autót, amiben látszólag szalonnát sütöttek éppen…” 18. ,,Nemrég vettem egy házat, aminek a kertjében egy hidegháborús atombunkerre bukkantam.”

19. Ausztrália partjainál talált Pyrosoma. 20. ,,Találtam egy hurkot a spagettimben.” 21. „A testemet és az egész házamat rejtélyes apró szemcsék borítják, amiket szinte lehetetlen lemosni és amiket csak a vakuval történő fényképezéskor lehet látni…mi lehet ez?!”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏