21 őrült ötlet, ami nem is akkora hülyeség, mint amilyennek látszik

Az élet tele van olyan váratlan helyzetekkel, amikor mindenféle speciális eszköz és segítség nélkül kell úrrá lennünk egyes problémán. Az ilyen helyzetekben jöhetnek majd még jól a most következő tippek és trükkök, amik bár első ránézésre hihetetlen őrültségnek tűnnek, de ha nincs más lehetséges megoldás, a célnak azért (ha csak ideiglenesen is, de) tagadhatatlanul megfelelnek.

1. ,,A három éves lányom tákolta össze ezt az „építményt”, hogy elérje az édességet a hűtőszekrényben.” 2. Ha nincs nálunk dugóhúzó, de nagyon szükségünk van a borra.

3. Maga az életveszély, de tény, hogy működik. 4. Nem volt kéznél szárító. 5. ,,Apám rájött, hogyan kell lehűteni a lakást a nyári melegben: a pincéből fújja fel a hideg levegőt a házba.” 6. Amikor egy férfi mosogat.

7. Így esélyük sincs csikorogni a padlón. 8. Így a favágás is könnyebb.

9. Ha nem működik a nyilvános WC zárja, de nem szeretnénk, hogy váratlanul ránk nyisson egy idegen. 10. Ha a hotelszoba függönyei nem záródnak rendesen, használunk csíptetős ruhafogast, hogy meggátoljuk a beszűrődő napfényt. 11. Csináld magad autós tablet-tartó, cipőfűzőből. 12. Tegyünk gumikat a spárgára, így nem gurulnak el a darabjai, miközben levágjuk a végét. 13. Ha nem szeretnénk, hogy a számítógép monitorja kikapcsoljon, tegyük az optikai egerünk alá az analóg karóránkat, így a másodpercmutató folyamatos járását úgy érzékeli majd, mintha mozgatnánk az egeret. 14. Telefontöltőből telefontartó. 15. Ha az ágy egyik oldalán nincs éjjeli szekrény. 16. Az üres WC-papír gurigák tökéletes megoldást nyújtanak például a plakátok tárolására. 17. Ha meleged van, csak nyiss szét egy paplanhuzatot, irányítsd bele a ventilátort és mássz bele. 18. Nem a legelegánsabb megoldás, de ideiglenes telefontartónak ez is megteszi. 19. Hótakarítás lombfúvóval.

20. Túl hosszú a nadrág? Csíptessük fel egy papírcsipesz segítségével. 21. Végezetül pedig: az állatok is tudják, hogyan legyenek úrrá a problémákon… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏