loading...

21 ravasz csempész, aki még a sokat látott vámosokat is ledöbbentette

1. Ez a férfi kolibriket próbált meg átcsempészni a gatyájában. 2. Drogcsempésznek átképzett postagalamb. 3. Lábprotézisbe rejtett drogok. 4. Autóülésnek álcázott illegális határátlépő. 5. Macskaszobrokba rejtett kokain. 6. Egy könyv belsejében csempészett gekkó. 7. Fatörzsbe rejtett cigaretta. 8. Amikor csak egy repülőjegyre van pénz. 9. Törökországban földalatti alagutakon keresztül lopják a borjakat. 10. Szoknya alá rejtett halritkaságok. 11. Focilabdában csempészett cigaretta. 12. Élő iPhone-fickó, akit 94 testére erősített telefonnal csíptek el a hatóságok. 13. Plüssjátékba rejtett pisztoly. 14. Autókerékbe rejtett csempész-cigi.

15. Péksüteménybe rejtett pénz. 16. Ki vagy, ha éhes vagy?! Akkor lehetőleg ne ilyen csokit kapj be, ez ugyanis metamfetaminnal van töltve. 17. Bahrein-ben rendkívül szigorúak az alkoholfogyasztási szabályok, ő azonban megpróbálta a lehetetlent. 18. Ferrero Rocher-nak álcázott amfetamin-szállítmány. 19. Egy cigarettacsempész autójának ajtaja. 20. Teherautóabroncsba rejtett marihuána és heroin. 21. Végezetül pedig egy srác, aki nem bonyolította túl a dolgot: az éjszaka közepén egy 7 kg hasissal megpakolt szamárral próbált meg átkelni a határon, feltűnésmentesen…?

forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?