21 sosem látott kulisszafotó, ami teljesen új fényben tünteti fel kedvenc filmjeinket

1. Itt épp Ridley Scott mutatja, hogy kell rendesen fojtogatni Harrison Ford-ot a Szárnyas fejvadász című film forgatásán. 2. A Gyűrűk ura című filmből ismert Lothlórien. 3. Michael Jordan a Space Jam – Zűr az űrben című félanimációs film forgatásán. 4. Itt készültek a Pi élete című film vizes jelenetei. 5. Steven Spielberg, amint épp az E. T., a földönkívüli című film azon jelenetéhez készült kamerát próbálgatja, amikor E.T. szellem ruhában mászkál az utcán a Halloweenező gyerekek között.

ITT látható maga a jelenet.

6. Az Aranyszem című James Bond filmhez készített miniatűr világ, 1995-ben. 7. Ez az elképesztő werk-videó megmutatja, hogyan készült egy vágás nélküli time-lapse jelenet a Kidding című sorozathoz.

8. Hugh Jackman, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film forgatásán. 9. 38 méteres kaszkadőr ugrás az Assassin’s Creed című film forgatásán – ami egyébként az elmúlt 35 év legnagyobb filmes ugrása volt.

10. Jar Jar Binks, ahogy talán még sosem láthattuk korábban. 11. Brad Pitt, Edward Norton és David Fincher, a Harcosok klubja című film forgatásán. 12. Keira Knightley víz alatti jelenete a A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka című film forgatásán. 13. A 28 éves Jenny Joseph, a Columbia Pictures logójának forgatása közben, 1992-ben. 14. Így készült a Michael Myers-féle Halloween – A rémület éjszakája című film ikonikus jelenete.

15. Így nézett ki a “negyedik dimenzió” a Csillagok között című film forgatásán. 16. Nézzenek oda, Hulk nem is olyan ijesztő – legalábbis forgatás közben. 17. Így készült A hobbit: Váratlan utazás című film máglya-jelenete. 18. Így készültek az Árnyék nélkül című film “láthatatlan” jelenetei. 19. Kulisszafotó a Mátrix című film forgatásáról. 20. Így törte el a bokáját Tom Cruise a Mission: Impossible – Utóhatás című film forgatásán.

21. Végezetül A nagy Gatsby című film autós jelenete, amihez kellett ,,egy kis” utómunka, hogy látványosan mutasson a mozivásznon.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏