21 tökéletes véletlen, ami bizonyítja, hogy a sorsnak remek a humorérzéke

1. Te is utálod, amikor augusztusban elülteted a paradicsomot, jövő nyárra meg váratlanul marihuána lesz belőle és a lecsó íze sem ugyanolyan?! ?? 2. ,,A postásunk az ajtóba rakta a csomagokat, amik tökéletesen eltorlaszolták a kijáratot a macskák elől.” 3. Ránézésre ezt a teherautót csak azért készítették, hogy ebben az alagútban furikázzon. 4. „Ma találtam ezt az apró tapétadarabot, amit még valószínűleg az előző tulaj (70-es években) rakhatott fel a falra. A sors fintora, hogy én néhány héttel ezelőtt ugyanilyen színű tapétát választottam.” 5. A házfalról tükröződő napfény pont úgy néz ki, mint egy DNS-lánc. 6. Varázslat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

7. Ez a pók kiérdemelte a tiszteletbeli munkás címet. 8. Így azért a természetjárás sem olyan fárasztó. 9. ,,A lányom törülközője épp úgy néz ki, mint egy nyelv.” 10. Ennek a betört kijelzőnek a repedései kísértetiesen hasonlítanak egy hegyekkel tarkított völgyre. 11. ,,A taxisofőröm haja tökéletes 25-ös számot formázott.” 12. Ehhez a speciális effekthez most kivételesen nem volt szükség számítógépes utómunkára.

13. Ez a bója tökéletesen illeszkedik a csempe méretéhez. 14. ,,A rottweilerem és a tacskóm szinte kiköpött mása egymásnak.” 15. ,,Az új fürdőszobai szőnyegem.” 16. A hangyák csak a teniszlabda varrását lepték el. 17. Ez a tök pont úgy néz ki, mint egy hattyú. 18. Ritka felvétel egy labdarúgó bíró metamorfózisáról.

19. ,,Az egyetlen ok, amiért még nem hagytam ott a munkahelyem…” 20. Mintha direkt így készítették volna őket. 21. Ugyanaz a hely, ugyanaz a ruha. Ennek a párnak kerülnie kellene ezt a kereszteződést…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏