21 továbbgondolt konyhai eszköz, ami láttán felkiáltasz: ,,Nekem miért nincs ilyenem?!”

1. Egy tűzhely, ami sütő és mosogatógép is egyben. Kis lakások számára nélkülözhetetlen lehet. 2. Két oldalról nyitható hűtőszekrény. 3. Mikrohullámú sütő, ami kenyérpirító is egyben. 4. Ebben a hűtőben egy beépített csap van, így magától feltölti a bele helyezett kancsót. 5. Egy hűtőszekrény, ami mutatja a poharunkba öntött folyadék mennyiségét.

6. Egy sütő, ami úgy nyílik, mint egy szekrény. 7. Egy mikrohullámú sütő, amiben egyszerre akár két vagy három étel is melegíthető. 8. Automata szemetes.

9. Egy mosogatógép, ami a padlóra vetíti a mosásból hátralévő időt, így akár fölötte, a konyhapultnál állva is jól láthatjuk, hogy mennyi van még hátra a mosásból.

10. Helytakarékosság a köbön: falba épített kenyérpirító. 11. Egy nap talán csak ez az egy fal marad a házból. De ez a kávéfőző akkor is ott lesz benne. 12. Miért a Te papírtörlő-tartód még nem USB töltős?! ? 13. Egy hűtőszekrény, ami külön nyíló dupla-ajtóval rendelkezik…?

14. Egy hűtőszekrény, amit nem kell kinyitnunk ahhoz, hogy belenézzünk, elég pusztán kétszer megkopogtatni.

15. Hűtőbe épített webkamera, aminek a segítségével a hozzá tartozó telefonos alkalmazással akár a boltban állva is körülnézhetünk a hűtőszekrényünkben, hogy lássuk, mit kell vennünk otthonra. 16. Átlátszó kenyérpirító, így mindig látjuk, hogy pontosan hogy áll a kenyerünk. 17. Egy mikrohullámú sütő, amin van egy ún. ,,még egy kicsit” gomb, ha úgy gondoljuk, hogy még nem elég meleg az ételünk. 18. Egy mikró, aminek kikapcsolható a csipogása. Ez mennyire hiányzott már! 19. Egy konyhaszekrény, amiben jól elrejtve tárolhatjuk a mosatlan edényeinket, így azok nem rondítják a konyhánk összképét.

20. Továbbgondolt konyhaszekrény, kihajtható polcokkal, hogy mindenhez kényelmesen hozzáférhessünk.

21. Ön-nyíló konyhafiókok.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏