21 zseniális ember, aki eddig nem látott szintre emelte a ,,kiszolgálás” fogalmát

Ahhoz, hogy egy vállalkozást vagy céget sikeresen vezessünk, nem elég pusztán a helyes üzleti modellt követnünk, mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink-vásárlóink kedvében járjunk. Az alábbi embereknek és cégeknek pedig biztos, hogy nincs ezzel problémájuk, sajátos és végtelenül zseniális megoldásaiknak hála ugyanis néha olyan érzésünk támadhat, mintha egyenesen a fejünkbe láttak volna velük a készítők.

1. ,,A helyi fagylaltos mályvacukrot tesz a fagylaltos tölcsérek aljába, hogy ne ázzon át az olvadó fagyitól.” 2. Ebben az állatkerti boltban szurikáták által festett képeket vásárolhatunk, amik mellé még képeket is mellékelnek, hogy hogyan készítették a ,,művészek”. 3. Ebben az étteremben anyák napi kártyákat kínálnak a feledékeny vendégeknek, akik esetleg elfelejtettek üdvözlőkártyát vásárolni. 4. Kutyaitató egy állateledeles üzlet bejáratánál. 5. Franciaország egyes éttermeiben a hölgyeknek árak nélküli étlapot szolgálnak fel a pincérek, hogy ne érezzék magukat kellemetlenül, ha esetleg túl drága dolgot rendelnek. 6. ,,Nyitófüllel” ellátott pudingos desszert.

This pudding case has an open button


7. Egy mozi, ahol olyan speciális szemüveget kínálnak a vendégeknek, ami feliratozza a mozifilmeket. 8. Egy élelmiszerbolt, ahol ingyen gyümölcsökkel várják a gyermekeket. 9. Ez a szállodai zuhanyzó mutatja a víz-hőmérsékletet. 10. Gyerekeknek kihelyezett videojáték egy orosz repülőtéren. 11. Ebben a moziban ilyen üdítőt adnak a páros menühöz. 12. Egy áruház, ahol külön bevásárlókocsi tárolót alakítottak ki közvetlenül a mozgássérült vásárlók számára. 13. Egy repülőtér, ahol tűzcsappal felszerelt WC-vel várják a kutyusokat. 14. Ebben az ausztrál kávézóban asztalhoz kötött vízipisztolyok várják a vendégeket, hogy elijeszthessék a bosszantó sirályokat. 15. Egy mozi WC, ahol a dolgunk végzése közben sem maradunk le az éppen nézett filmről, hála a padlóba épített képernyőknek. 16. Ebben a kávézóban két különböző automata található, melyek eltérő hőmérsékleten készítik a vendégeknek a teát, hogy mindenkinek az igényét kielégíthessék. 17. Könyvtár egy finnországi benzinkúton. 18. Cappuccino, ajándék mini-fagylalttal. 19. Ebben a japán szállodában macskát bérelhetünk magunknak, ha túlságosan magányosnak éreznénk magunkat. 20. Ez a férj napozóágyat készített a terhes felesége számára…?

pReGnANt LadY geTs STuck in lawN ChAIr


21. Végezetül pedig egy kis érdekesség: az 1969-ben fellőtt Saturn V holdrakéta LEGO változata épp 1969 elemből áll. forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏