24 alkalom, amikor a dolgokat teljesen átváltoztatta a magasnyomású mosás

Számos dolog jelzi, hogy felnőtté válik az ember: fáj a térdünk, ha eső lesz, dühbe jövünk, ha átrendezik a kedvenc élelmiszerboltunkat és maga a tény, hogy egyáltalán van kedvenc élelmiszerboltunk. Van azonban egy másik dolog is, ami remekül fémjelzi a felnőtté válást és az öregedést, mégpedig a magasnyomású mosóval történő takarítás iránti vágy.

Nem akarjuk nagyon ragozni, aki valaha is csinálta már, az tudja, hogy milyen páratlan érzés az ilyen, és képes lesz egyúttal átérezni a most következő takarításokban rejlő “művészetet”.

1. Ez a nő egy magasnyomású mosót kapott a születésnapjára, ám ahelyett, hogy takarítana, inkább a művészetét fejezi ki vele. És milyen jól teszi…😯 2. Egy gát magasnyomású tisztítása Kelet-Németországban. 3. Csak nézd. És élvezd. 4. ,,A feleségem azt akarta, hogy új szőnyeget vegyek a régi helyett, én azonban inkább megtisztítottam. Ezen a képen épp a takarítás felénél jártam.” 5. ,,A városban, ahol lakom, lemosták a városházát.” 6. ,,50 dollárért vettem, majd 10 percen át mostam 210 bar nyomással.” 7. Magasnyomású mosóval okozott “vandalizmus”, valahol Nyugat-Londonban. 8. ,,A szüleim terasza a takarítás előtt, és után. Azt hitték, hogy ezen már csak az újraburkolás segít.” 9. Kiderült, hogy ennek a régi szőnyegnek a mintája nem is kopott el – mint ahogy azt a tulaj gondolta. 10. ,,-Lemostad már a barna székeket?” ,,-Milyen barna székeket?!”


11. Senki sem tudta, hogy van alattuk egy sakktábla is. 12. Néha ennyi is elég hozzá, hogy széles mosollyal érjen haza az ember. 13. 2 óra munka, de az eredmény önmagáért beszél. 14. Egy bécsi épület – félig megtisztítva. 15. ,,Új kerítést akartam építtetni, de gondoltam adok még egy esélyt a magasnyomású mosásnak…és milyen jól tettem.” 16. ,,Valószínűleg az egyik leglátványosabb munka, amit életemben csináltam.” 17. Egy kis mosás itt-ott, és voilá: lett egy új ház. 18. 1881 óta gyűlt a kosz ezeken a sírköveken. 19. ,,Az első mosásom, mióta megvettem.” 20. Ne tévesszen meg a látszat: ez ugyanaz a szék. 21. 10 évet töltöttek a kertben, megérdemelték már. 22. ,,Letakarítottam a feleségem kedvenc kerti dekorációját.” 23. A blöki is jobban érzi magát a tisztaságban. 24. ,,A feleségem veszekedett velem, amikor 400 dollárért vettem egy magasnyomású mosót. Mióta letakarítottam vele a teraszt, csendben van.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏