24 elképesztő pillanat, amit sosem élhettünk volna át személyesen

Legalábbis nem valószínű, hogy közülünk sokan feljutnának egy konténerszállító hajó parancsnoki hídjára az év legfélelmetesebb vihara közben, vagy éppen korcsolyázhatnának egy kristálytiszta, befagyott kanadai tó jegén. Az alábbi képeknek és videóknak hála azonban, ha nem is személyesen, de mégiscsak átélhetjük ezeket a pillanatokat, melyek így, képernyőn keresztül is egészen lélegzetelállító hatást képesek kelteni…

1. Egy befagyott kanadai tó, aminek olyan tiszta a vize, hogy lelátni egészen az aljáig.

2. Négyzetes gyökerek. 3. Ha eddig nem tudtad, mi hiányzik a porcelángyűjteményedből… 4. Egy félbevágott bokor belseje. 5. ,,Highway to Heaven” – vagyis, autópálya a mennyekbe. 6. Fa a fában. 7. Akár hiszed, akár nem: ez nem igazi, csak egy szilikonkígyó.

8. Így néz ki egy mai okostelefon képernyője, mikroszkóp alatt. 9. Három banán egyben. 10. Az egyik szappan maradékára rátöltötte a másikat, és véletlenül egy mini-univerzumot hozott létre. 11. Színátmenetes paradicsom. 12. Mindig is kíváncsi voltál, hogy mi zörög a festékes spray belsejében? Hát íme… 13. Egy antik villanykörte szokatlan, virág formájú izzószállal. 14. A pisai ferde torony belseje. 15. Kilátás a parancsnoki hídból az év egyik legnagyobb vihara közben.

via @processvideo ? by @isaac__ford

A post shared by ifyouhigh (@ifyouhigh) on Jan 28, 2018 at 7:38am PST

16. Ez a skóciai út épp úgy néz ki, mint egy út a felhőkön. 17. Ilyenek az igazán jól nevelt uszkárok… ? 18. Titokzatos égből hullott zselé-szerű valami az angliai Bournemouth környékén, melyről a tudósok sem tudják, hogy mi lehet pontosan. 19. Mintha valaki egy tonna sampont öntött volna az óceánba.

Pambula beach foam storm by Michael R (YouTube) follow @ifyouhigh

A post shared by ifyouhigh (@ifyouhigh) on Jan 6, 2018 at 8:11am PST

20. Egy étterem, ahol állati csontokon szervírozzák az ételeket. 21. Mátrix egy dohányzóasztal üvegében.

This glass pane has a secret dimension hidden inside follow @ifyouhigh

A post shared by ifyouhigh (@ifyouhigh) on Dec 11, 2017 at 3:20pm PST

22. A világ legmagasabb férfija és a világ legalacsonyabb nője egymás mellett. 23. Jégtörő hajó, munka közben. (felgyorsítva)

24. Az úgynevezett „Crown shyness” jelenség, vagyis amikor az egymáshoz közeli fák lombja mégsem érintkezik egymással.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏