loading...

24 érdekes dolog, amit a legtöbben valószínűleg most először látnak majd életükben

Egyetlen dologra koncentrálni elég nagy ostobaság. Már az ókori görögök is ugyanezen a véleményen voltak. (ezért olyan kicsik például az ókori görög férfiszobrok péniszei) Úgy értem, hogy minden nap számtalan érdekes dolog történik a világban, ezért az asztal alá dugni a fejünket nem a legésszerűbb dolog.

Ehelyett inkább emeljük magasra és nézzünk szét a világ legérdekesebb dolgai közt, amikor és ahányszor csak lehet. Mai cikkünkben is ehhez járulunk most hozzá, ugyanis 24 izgalmas fotót gyűjtöttünk össze a világ minden tájáról, melyek nagy részével valószínűleg most találkozhatsz majd először.

1. Ennek a lánynak az édesanyja három hónappal ezelőtt hunyt el, és mivel nem voltak közös fotóik, ezért a lány az interneten keresztül kért segítséget, ahol a segítőkész grafikusok ezt a képet készítették neki.


2. Albínó légy.


3. Ennek az ingnek a belsejébe bele van varrva egy szemüvegtörlő kendő.


4. ,,A szállodában, ahol megszálltam, a zuhany a szoba közepén van.”


5. A magyar kenyér híre Brazíliáig ér.


6. A legtisztább fotó, amit valaha is a Marsról készítettek.


7. Az eredeti, 1997-es Final Fantasy VII videojáték metrós jelenete és a játék felújított, 2020-ban megjelenő változata közti különbség.


8. Bizarr furcsaság: az általad adományozott vér lehet, hogy most épp valakinek a péniszében van.


9. A csiga testén keresztül látható, hogy mit evett.


10. Az aranyérmes úriember.


Az 1928. évi olimpián Bobby Pierce ausztrál evezős abbahagyta az evezést, hogy odébb tereljen egy kacsacsaládot a versenyzők útjából. Az ellenfelek közben tovább haladtak, de Bobby behozta a hátrányát és a következő 1000 méteren 30 másodpercet vert ellenfeleire, ezzel nemcsak aranyérmet nyerve, de rekordot döntve is egyben.

11. Ijesztően élethű Danny DeVito maszk.


12. ,,Apró egérlábnyomok a fűrészporon, amit ma láttam a munkahelyemen.”


13. ,,Ma megtudtam, hogy narancssárga málna is létezik.”


14. Ennek a teknősnek az egyik hasán lévő pötty épp úgy néz ki, mint egy emberi arc.


15. Piros alma, magok nélkül.


16. Így néz ki egy mentő Velencében.


forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?