24 őrült divattrend, amivel finoman szólva is túl messzire mentek a gyártók

A legnagyobb divatcégek nap mint nap azon fáradoznak, hogy korszakalkotó, hiánypótló, olykor pedig egyenesen megbotránkoztató termékeikkel sikerüljön felkelteniük az érdeklődésünket. Ebben a véget nem érő versenyben pedig nem ritka, hogy egyes gyártókkal bizony elszalad a ló és a pillanat hevében valami olyan terméket dobnak piacra, amivel finoman szólva is átlépnek egy határt. Ezen ‘gyöngyszemek’ közül gyűjtöttünk most össze 24 igencsak furcsa ruhadarabot…

1. Farmer combcsizma.

2. Átlátszó magassarkú.

Még a sarka is átlátszó!

3. Túlméretes (pasi ing hatást keltő) női ing. 4. Térdvillantó farmernadrág. 5. Magassarkú + latex zokni egyben. 6. Direkt szakadt harisnya. 7. Fenéknél szétcipzározható farmernadrág. 8. Többszínű csizma.

9. Szőrös magassarkú.

10. Átlátszó műanyag nadrág. 11. Csipkés ing férfiaknak. 12. Hentesfarmer. 13. Dupla nadrág. 14. Magassarkú combcsizma. 15. Nadrág + csizma + magassarkú egyben.

16. Csirkecomb ihlette nadrág. 17. Platform crocs papucs. 18. Ha minden álmunk, hogy úgy nézzünk ki, mint egy jól megtöltött bevásárlószatyor. 19. Kitömött aligátorbébivel dekorált kézitáska…? 20. Óriás kötött pulóver. 21. Fűzős miniszoknya. 22. Átlátszó műanyag szoknya. 23. Megfojt festék ihlette farmer rövidnadrág. 24. Tornacipőnadrág…?

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?