24 szívmelengető fotó, ami segít elűzni az őszi melankóliát

1. Van egy titka, és nem örül neki, hogy már Te is tudsz róla. 2. ,,Csak megpróbáltam egy szép képet készíteni a kutyámról.” 3. ,,A 7 hónapos kislányom készen áll a hűvös, őszi napokra.” 4. Ez a nyuszi fülek nélkül született, így hát a gazdája csinált neki saját kezűleg. 5. Van, hogy egy simogatásra nagyobb szükség van, mint egy hamburgerre. 6. ,,Miközben nézem, ahogy a kislányom megpróbálja utánozni az édesanyját, a szívem megtelik boldogsággal.” 7. ,,A kutyám úgy néz ki, mintha minden mítoszt le akarna rombolni.” 8. Ezeket a szempillákat nem könnyű elfelejteni. 9. Amikor alig várod, hogy megöleld a régen látott kutyusod, de a kutyának más a prioritása.

10. Ellen lehet állni ennek a nézésnek?! ? 11. A virágok se csúnyák, de nézzétek azokat a füleket. 12. A hűvös-őszi napokon minidig jól jön egy ölelés, pláne, ha kopasz macskák vagyunk. 13. ,,Ma hoztuk haza az új kiskutyánkat a menhelyről, de úgy viselkednek, mintha mindig is ismerték volna egymást.” 14. Nagyapa találkozása az unokájával.

15. ,,Mi a franc lehet ez?! Egy mini-ember??” 16. ,,A Loire menti kastélyoknál (Franciaország) jártunk, de a túracsoportomat jobban lekötötte az egyik helyi lakos, mint a kastélyok látványa.” 17. ,,A lányom először látta magát a Hamupipőke-jelmezében.” 18. ,,Én sokkal szebb vagyok, engem fotózz.” 19. A kisbaba először látja a nagymamáját. 20. ,,A kutyánk mindig igyekszik megakadályozni, hogy a család nyugodtan tabletezhessen. És mindig nyer.” 21. ,,A macskáim nagyon szeretik egymást.” 22. ,,Tegnap hazavittem egy jóképű kis legényt a menhelyről.” 23. ,,Csak hadd vakarjam magam a szakálladdal, amíg játszol…ígérem, nem foglak zavarni.” 24. Végezetül egy mosómedve, aki garantáltan mindenkinél kiakasztja a cukiságmérőt – ha esetleg ez még eddig nem történt volna meg…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏