24 vészjósló fotó, amit közvetlenül a katasztrófát megelőző pillanatban készült

1. Méretes hógolyó érkezése az arcba: 3…2…1…

  

2. Ekkor láttuk utoljára apát.

  

3. ,,Hajtsd az ölembe a fejed, itt nyugodtan aludhatsz…” – mondták. 4. Öngyilkos telefon. 5. A mögötte álló személy arcából ítélve nem lehetett egy könnyű az a kupa-alj… 6. Vajon lesz ideje elrakni a srácnak a kamerát, mielőtt eláztatná a rendőrség?! 7. Érdekes lenne megnézni, hogy vajon hogyan nézett ki a helyszín 1 másodperccel később. 8. Az esély, hogy száraz maradj, egyre kevesebb. 9. A gyertyákat ugyan elfújta, de a hajával azért lesz még egy kis dolga.

  

10. Lencsevégre kapott tolvaj.

  

11. Rejtélyes levitáló papucs. 12. A fiú azóta már valószínűleg nem szereti úgy a Harry Potteres könyveket, mint régen. 13. Olykor a legváratlanabb helyekről érkezik a pofán csapás. 14. Az utolsó pillanat, amikor ez a ruha még fehér. 15. Az az amerikai focilabda ott lágyék tájékán még okozhat kellemetlen pillanatokat a fiúnak. 16. Innen már kevés az esély rá, hogy sikerüljön megmenteni azt a tortaszeletet. 17. Négy másodperccel a nagytakarítás után, ahogy az általában lenni szokott…

  

18. Végérvényesen elveszett az egyensúly.

  

19. Szerette volna, hogy emlékezetes maradjon ez a pillanat, a szinte láthatatlan útpadka pedig gondoskodott róla, hogy ez tényleg így legyen. 20. Ez a krokodil még nem tudja, de ez a vacsorafogás szívósabb, mint a többi. 21. Ez lehetett az utolsó olyan pillanat, amikor a játékos még nem is sejtett semmit. 22. Az utolsó kép a vacsoráról, mielőtt az odébbállt volna. 23. Ez alkalommal talán ő sem bánná kivételesen, ha inkább a kapuban landolna az a korong. 24. Franc tudja, mi folyik éppen a képen, de a lányt még ez sem zökkentette ki a fotogénségéből.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏