25 állatos fotó, ami még a leghidegebb napokon is képes felmelegíteni a szívünk

1. Így indul egy tökéletes nap.

  

2. Ő itt fahéj. Fahéjnak épp olyanok a fülei, mint két fahéjas tekercs.

  

3. ,,Felébredtem és ezt a pompás állatot találtam a bejárati ajtóm fölött.” 4. ,,Ezt a kis árva kutyát ma találtam munka közben egy mezőn. Dobbynak neveztem el.” 5. Semmi különös, csak egy kiskacsa, aki boldogan alszik az édesanyjának hitt gazdája karjaiban. 6. ,,Az állatmenhelyen azt mondták, hogy nem jön ki jól az emberekkel, és emiatt már kétszer visszavitték őt korábban. Nos…lehet, hogy velünk van a baj.” 7. Esélytelenként indult az alvás elleni harcban.

8. Ez a kiskutya nagyon jól néz ki, és ezt ő is tudja. 9. Mindenkinek szüksége van olykor egy ölelésre. Még a mosómedvéknek is. 10. A legveszélyesebb házőrző, akit valaha láttam.

  

11. Minden cicának szüksége van egy kartondobozra.

  

12. ,,A haverom, a társam, a legjobb barátom. Örülök, hogy létezik számomra ez a csodálatos teremtés.” 13. ,,A vőlegényem elutazott, és megkért, hogy azonnal készítsek egy képet Pocakról.” 14. Bárhova ülhetett volna. 15. ,,Új hallókészüléket kaptam, amit a macskám egy kis dorombolással fel is avatott.” 16. A pillanat, amikor a repülés sokkal érdekesebbé vált. 17. ,,A mi öregasszonyunk belefáradt a gyerekek egész napos hangoskodásába.” 18. ,,A barátom látta ezt a fickót a metrón.” 19. A büszke apa.

  

20. Kerek, puha és piszkosul jóképű.

  

21. ,,Ő itt csuklás. Karácsonyra egy új otthont kapott tőlünk ajándékba.” 22. Egy anya minden körülmények között anya.

23. Ez az űrlénynek látszó kisfickó valójában egy bébi tamandua. 24. ,,Tortát készítettem a legjobb barátom 27. születésnapjára.” 25. ,,Rossz napom volt. Ez a kutya odajött hozzám a buszmegállóba és leült mellém a padra. Most már jó napom van.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏