loading...

25 ember, aki tudja, hogyan vegye hasznát a hasznavehetetlen holmiknak

1. Műanyag palackból sárvédő.

  

2. Kerti napozóágy, egy bevásárlókocsiból.

  

3. A régi laptopoknak is meg van még a maguk haszna időnként. 4. Konzervdobozból mini-grill. 5. Whiskey-s üvegekből világítás. 6. Régi számítógépes egerekből készített krokodil. 7. Rendkívül eredeti konyhai lámpaburák. 8. Gumi mellény a 21. század lovagjainak. 9. Öreg teniszütőkből fali tükör. 10. Öreg számítógépházból hűtőszekrény.

  

11. Kanalakból lámpabura.

  

12. Mosógépdobból kerti tűzrakóhely. 13. Ha elmegy az áram és nincs otthon gyertya vagy zseblámpa, elég a telefonunk vakuja és egy műanyag pohár a tetejére. 14. Dobkészletből mennyezeti csillár. 15. Egy szimpla trükk, hogy minden szatyrot be tudjunk vinni az autóból a házba egy kör alatt. 16. Régi Super Nintendo-ból postaláda. 17. Régi tölcsérekből gyertyatartók. 18. WC-papír gurigák, mint kábelrendszerezők. 19. Régi futócipőkből biciklikerék.

  

20. Régi fogaskerekekből lámpabura… ?

  

21. Régi játékkonzolból gitár. 22. Újrahasznosított gumiabroncsok. 23. Régi gyerekjátékból virágtartó. 24. Alumínium dobozokból készített kanapé. 25. ,,A 74 éves nagymamám vajtartója…”

forrás

loading...

Ezt láttad már?

18 kép ami bebizonyítja, hogy a világ teljesen más, mint amilyennek első pillantásra hinnéd

Ha már azt hinnéd, hogy mindent láttál a világból – mutatunk most egy újabb adag …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?