30 alkalom, amikor a világ összeállt, és a dolgok tökéletesen illeszkedtek egymáshoz

1. Ezt a porszívót látszólag ehhez a szekrényhez tervezték.

  

2. A süni és a mérőpohár esete.

  

3. ,,A 200 centis barátom és a londoni aluljáró…”

4. ,,Kinyitottam a gyógyszeres dobozomat és 7 tabletta volt tökéletesen a tetejéhez ragadva.” 5. A legjobb barátok mindig kiegészítik egymást. 6. ,,Ezek a csomagolóanyagok tökéletesen illeszkednek a kollégám ajtajához.” 7. ,,Vettünk egy használt sarokkanapét, majd fél év múlva vettünk még egyet, csak másik oldalasat. Most nézzétek őket…”

8. Öröm nézni.

9. ,,Végre rájöttem, hogy mire való ez a rekesz a kocsimban: Snickers-tartó!” 10. Rengeteget Tetris-ezhetett kiskorában. 11. ,,A vágódeszkám beleragadt a mosogatómba…” 12. Sok kis tál egy nagy tálban. 13. ,,A barátom tetoválása tökéletesen illik a kesztyűjéhez.” 14. Ez a félbevágott grapefruit pont kitölti ezt a tálat. 15. ,,A virágtartók, amiket vettem, pontosan akkorák, mint a járólapok az erkélyemen.” 16. Egy ablaklehúzó, ami éppen akkora, mint az ablak. 17. Ha valahol nem boldogulnak a szűk utcákban a pickuppal, csak egyszerűen átpattannak a Smartba.

  

18. ,,A gyógyszertartós dobozom maga a művészet…”

  

19. Autó szállító szállító szállító. 20. ,,Köszönöm, Istenem!” 21. Ha nem látom, nem hiszem el…?

  

22. ,,A mosókonyha ajtóm és a mennyezeti lámpám…”

  

23. Hajlított monitor és az IKEA-s sarok íróasztal. 24. Charles Dickens összes műve. 25. Egy gémkapocs, ami tökéletesen passzol a betűtípushoz. 26. Korlátba szorult alumínium doboz. 27. Azonos átmérő és azonos mélység. 28. ,,Így hozták házhoz a ruhafogasaimat…” 29. ,,A vágódeszkám pontosan akkora, mint a mosogatóm.” 30. ,,A poharam pont belefér a kábelelvezető lyukba az íróasztalomon.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏