30 hűha fotó, amit legalább egyszer neked is látnod kell

1. Az amerikai I-80 autópálya olyan, mint egy út a mennybe. 2. A világ legmagasabb férfija és legalacsonyabb nője egymás mellett. 3. Az új-kaledóniai óriásgekkóra nézve nem is tűnik olyan távolinak a dinoszauruszok létezése. 4. Egy megfagyott tó, ami olyan kristálytiszta, hogy látni az árnyékunkat az alján.

5. Átlátszó katicabogár. 6. Már csak ez hiányzott a porcelánkészletünkből.

  

7. Egy sövény keresztmetszete.

  

8. Egy orvostanhallgató tanulmányai 6 év alatt. 9. Ne ijedj meg, ez csak szilikon!

10. Egy napjainkban használatos okostelefon kijelzője, 300-szoros nagyításban. 11. Három banán egyben. 12. Uborkát falatozó csiga. 13. Tökéletes szív alakú paradicsom. 14. Egy behemót zabpehely darab. 15. Összeöntött kék és átlátszó szappan, amiből komplett „univerzum” keletkezett. 16. A természet a legjobb művész a világon.

  

17. Gondolkodtál már valaha, hogy mi zörög egy festékes spray dobozában?! Hát íme…

  

18. Egy antik villanykörte, szokatlan izzószállal. 19. Mielőtt rájuk harapnál: ezek kövek! 20. Jól nevelt pudlik egy állatorvosi rendelő várótermében. 21. Katasztrófafilmbe illő égbolt Ausztráliában. 22. Egy szokatlan kémiai reakció miatt habzó tengerpart az ausztráliai Pambula Beach-en.

Pambula beach foam storm by Michael R (YouTube) follow @ifyouhigh

A post shared by IFYOUHIGH (@ifyouhigh) on Jan 6, 2018 at 8:11am PST

23. Egy étterem, ahol marhacsonton szolgálják fel az ételeket. 24. Viharba keveredett konténerszállító hajó.

25. A ,,lombkorona félénkség” jelensége, avagy amikor a fák lombjai iszonyatosan közel nőnek egymáshoz, de mégsem érnek össze.

26. A lenyugvó nap által még megvilágított felhő épp úgy néz ki, mint egy nukleáris gombafelhő. 27. A galambok közvetlen közelről úgy néznek ki, mint a veszélyes rossz fiúk. 28. Nem tudják hová tenni az ,,új fiút”… ?

29. Egy tűzijáték belseje. 30. Így nézett ki Donald Trump és Barack Obamar fiatal felnőttként.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏