6 öltözködési szokás, amit azonnal abba kéne hagyni

Rendre feltűnnek olyan öltözködési trendek, amelyekre sokan azt hiszik, hogy jól néznek ki és menők, de az igazság sajnos ennek pont az ellenkezője. Folyton felbukkan valami új őrület, amit minden lány ki akar próbálni, de kérünk titeket, ezeket örökre felejtsétek el!

Szétszaggatott farmer

Az idő kezdete óta szeretik az emberek koptatni a farmerjukat. De néha ez az egész túlzásba megy. Mi értelme van a fél nadrágot kivágni? Nem egyszerűbb egyszerűen egy rövidnadrágot felvenni?

6755“Fesztivál” divat

A Coachella fesztiválon kezdődött, és azóta már itthon is minden második lány így néz ki nyáron. Virágkoszorú a fejen, fehérnemű mint teljes értékű ruházat, rávéve valami hálós póló – komolyan?

310
Magas szárú edzőcipők

2012-ben ütötte fel a fejét ez a fajta őrület, azóta se akar eltűnni az utcákról. A legdurvább, amikor harisnyához hordják!

210130Leggings, mint nadrág

Nem, nem és nem. Évek óta ezen megy a vita. Egyszerűen nem erre a célra találták ezeket ki. De beszéljenek helyettünk a képek.

Túlzásba vitt körömdíszítés

Higgyétek el, egy visszafogott, egyszerű francia manikűr ezerszer jobb, mint mindenféle kővel, rajzfilmfigurával vagy akármilyen elborult dologgal kidíszíteni a 4 centi hosszú karmokat. A kevesebb több! Ne felejtsétek el.

175185

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏