7 vonás, amiből kiderül, hogy magas intelligenciád van!

Nem mindig kell IQ-tesztet kitölteni, hogy felmérjük személyi és szellemi képességeinket.  Összeszedtünk 8 olyan jelzőt, amire ha odafigyelsz tudod, hogy intelligens emberrel van dolgod, vagy te magad rájöhetsz a rejtett képességeidre.

Érzed ha hazudnak neked

Rájössz, amikor valaki megpróbál becsapni téged, de nem hagyod, hogy véghez vigyék a tervet. Átlátod az emberek szándékait, motivációit és kívánságait, ezek mind a magas érzelmi intelligencia jelei.

Önellátó vagy

Természetesen szereted a partnert, de azt nem hagyod, hogy egész életed körülötte forogjon. Megvan a saját életed: a munka, a rokonok és a hobbi. Önellátóvá válsz még a házasság előtt, tudsz gondoskodni magadról és nem fordítasz hátat a házimunkának sem.

Ne hazudj magadnak

Ne hazudj magadnak, de lehetőleg másnak se. A hazugságoknak sok következménye lehet, ami rajtad csapódik le a jövőben. Ráadásul rengeteg erőfeszítést igényel, hogy jó hazugságot találj ki.

Tartsd magadban az érzelmeidet, ha szükséges

Olyan emberként, akinek éles elméje van, nem fogja elnyomni vagy elrejteni az őszinte érzelmeiteket. Azonban ismered a határokat, és nem lesz hivatásos mártír, aki a veszteségre és a haragra koncentrál. Valami történik, átvágja, és hagyja.

Nem ragadsz bele a múltba

Értékeled a múltbeli tapasztalataidat és emlékeidet, de nem szereted újra-meg újra felidézni azokat az emlékeket, amik történtek veled. Álmodd meg és tervezd a jövődet úgy, hogy a jelenben élsz.

 

Hibákat követsz el

Sokan azt gondolják, hogy el kell titkolni vagy szégyellni kell, ha hibát követünk el. De valójában ezek a hibák részei az életünknek. Próbálj meg tanulni a hibáidból és bölcsebb leszel.

Az ujjhossz arány

Kutatások szerint, kapcsolat lehet a mutató és a gyűrűsujj aránya valamint a mentális képességek között. Az mutató és a gyűrűsujj közötti arány kiszámítható a hossz elosztásával. Ha az arány alacsony a személy valószínűleg erős és aktív. Ha viszont magasabb, akkor jobb verbális emlékező képessége van. A tudósok azt állítják, hogy a mutatóujj hosszúságát a tesztoszteron szint határozza meg, ami befolyásolhatja a térbeli ismereteket.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏