A barátnője szakított vele, mert túl kövér volt. Ezután a srác úgy meggyúrta magát, hogy az exe szeretné, ha újra összejönnének

Miroslav Judt-ot dobta a barátnője, mert nem volt megelégedve vele, hiszen nem kevés plusz súly volt rajta. A srácot ez annyira megviselte, hogy elhatározta, teljesen megváltozik azért, hogy ez ne ismétlődhessen meg a jövőben… és persze azért, hogy revanzsot vegyen.

A srác már korábban is edzett, de a táplálkozásra nem igen figyelt oda. A lelki traumát követően elkezdett intenzíven konditerembe járni és a megfelelő tápanyagbevitelt is komolyan vette. Ezeknek, és a hosszú, kitartó munkának köszönhetően teljesen megváltozott, de jöjjön néhány szokásos “előtte-után” kép:

Miroslav Judt (@miroslavjudt) által megosztott bejegyzés, Máj 5., 2015, időpont: 12:23 (PDT időzóna szerint)

Miroslav Judt (@miroslavjudt) által megosztott bejegyzés, Jún 2., 2015, időpont: 10:42 (PDT időzóna szerint)

Ez pedig egy nem régi kép róla.

Miroslav Judt (@miroslavjudt) által megosztott bejegyzés, Aug 19., 2017, időpont: 12:33 (PDT időzóna szerint)

A történetéhez hozzátartozik, hogy ezután nem sokkal szeretett volna visszakéredzkedni a volt barátnője, de a srác természetesen visszautasította, hiszen ekkorra már menyasszonya volt, aki szintén hasonló beállítottságú.

Miroslav Judt (@miroslavjudt) által megosztott bejegyzés, Aug 2., 2017, időpont: 12:56 (PDT időzóna szerint)

A története persze sok kérdést felvet, például, hogy jogosan szakított-e vele az akkori barátnője, vagy, hogy ha máshogy motiválta volna a srácot, akkor is rá tudta-e volna venni magát, hogy így megváltozzon… ezek valószínűleg örökre megválaszolatlan kérdések maradnak.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏