A hihetetlen Hulkká akarta gyúrni magát, ez majdnem az életébe került

Romario Dos Santos Alves annyira szereti A hihetetlen Hulk filmet és a karaktert, hogy úgy döntött, Hulkká gyúrja magát. A 25 éves egykori biztonsági őr azonban nem a legjobb módszert választotta: synthollal pumpálta 63.5 centisre mindkét bicepszét, ami vastagabb, mint néhány szupermodell dereka. A srác persze nem úszta meg kellemetlen “kockázatok és mellékhatások” nélkül – többek közt károsodott a veséje, és majdnem amputálni kellett mindkét karját.

A brazil izomkolosszus azt mondja, a gyerekek megijednek tőle, és szörnyetegnek nevezik.

romario_dos_santos_alves_25_risked_his_life_by_inj-a-1

A 25 éves srác három éve ismerkedett meg pár izmos pasassal a konditeremben, ahová eljárt, és tőlük tudta meg, hogy a synthol mennyire látványosan segíthet megnövelni az izmokat, viszont a mellékhatásokat biztos, hogy nem ismerte. Így nézett ki akkoriban.

romario1

És ilyen lett.

romario2

Amikor párja látta, mit tesz vele a szer, válaszút elé állította. A srác szeretett volna synthol nélkül élni, de úgy érezte, nem tud. Mély önsajnálatba süllyedt, majd úgy érezte, nincs értelme az életének. Megpróbált végezni magával, de ez nem sikerült. Kórházba került, ahol csak a felesége volt mellette. Az akkor 6 hónapos terhes neje kedvéért összeszedte magát.

romario9

romario4

Még mindig profi testépítő akar lenni, de már esze ágában sincs synthollal, vagy hasonló szerekkel élni.

romario3

A cucc csomókat képezett a karjában, emiatt akarták amputálni ezeket az orvosok. Végül úgy döntöttek, megpróbálják csak a csomókat kivenni, és ez szerencsére sikerült is.

romario5

Romariónak ma már családja és egészsége a legfontosabb.

romario6

romario7

romario8

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?