A kétségbeesett anya egész éjjel a mosogatóban altatta a gyermekét, micsoda történet!

Stephanie Smit 35 éves, és van egy kisfia, akit Ézsaiásnak hívnak. Amikor megszületett a baba, a földkerekségen nem lehetett nála boldogabb embert találni, annyira örült neki.

bab

Azonban amikor meglátott valami idegen dolgot a baba bőrén, megváltozott minden és egy rémálom lett az élete.

A piros kiütések 3 hónaposan jöttek ki először a kisfiú arcán, és ahányszor illatanyag közelébe vagy intenzív szagok közé került, a tünetek csak rosszabbak lettek. A bőre megrepedt, és vérezni kezdett.
Az orvosok úgy gondolták, hogy jó esetben egy ekcémával lehet dolguk, így szteroid kenőcsöket írtak fel neki.

bab2

 

bab3
Ennek hatására ugyan a kiütések fogyatkozni kezdtek, de sajnos újabb nem várt fordulat következett be. A vörös pöttyök visszatértek, és most már az egész testén láthatóak voltak.

Az orvosok azt mondták, hogy ez csak ekcéma, mondja az anyja Stephanie. ” Sok orvos jött ki a fiam kórterméből, és láttam az arcukon a közönyt. Az egyik specialista szerint a fiamat az én anyatejem mérgezi, és ezért ez a heves reakció. Ekkor rögtön fel kellett függesztenem az anyatejes táplálást.

bab4
5 hónapos koráig azt játszották az orvosok, hogy hol ezt hol azt írtak fel neki, amiktől ideiglenesen mindig elmúlt a kiütés, de aztán visszatért hamarosan. A fiú folyamatosan sírt a fájdalmaktól.

Minden éjszaka így ebben a pózban tudott aludni a kisfiú. úgy hogy öbb réteg anyagot tekert köré, amelyek meggátolták , hogy kimarja magát.
Stephanie órákig ült mellette miközben ő pihent a mosogatóba. Ez volt az egyetlen helyzet, és hely amikor nem sírt.

Ekkor talált rá az édesanyja egy internetes fórumra, ahol arról beszélgettek hasonló betegséggel küzdő gyermekek édesanyjai, hogy mik is a szteroid érzékenység mellékhatásai.

Stephanie rögtön felismerte, hogy az ő fiának is ez a baja!
A gyógyszereket felfüggesztette, és elkezdte házilag kenőcsökkel kezelni a fia bőrét, cink és citromfű kivonatokkal.
A kombináció bevált, hamarosan Ézsiás bőre kezdett gyógyulni, és eltűntek a foltok róla.
10 hónap kellett a teljes regenerációra,

bab5

Ezt a történetet többek okulására hoztam, hogy lássátok, nem biztos hogy az orvosok elsőre jól látják a dolgokat. Hallgassatok az ösztöneitekre, és az mindenben segíteni fog.
Forduljatok a természet felé, hiszen minden gyógyír megtalálható ott..

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏