A mostohaanya elkezdi felolvasni az esküvői fogadalmat… az első mondat után a 4 éves kisfiú zokogni kezdett!

Emily Leehan (Senior Airman) és Josh Newville őrmester egyaránt az Amerikai Egyesült Államok hadseregében szolgálnak és most úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Josh négy éves fiával jelent meg az oltár előtt. A gyönyörű fehér ruhát viselő mostohaanya pedig nagyon különleges esküvői fogadalmat olvas fel, amitől mindenki meghatódott:

“Vigyázni szeretnék rád, azt szeretném, hogy biztonságban légy kedves kisfiam” – amikor a menyasszony ezekkel a szavvakkal kezdte az esküvői fogadalmat, a kisfiú annyira elérzékenyült, hogy nem bírta sírás nélkül végighallgatni. Aztán Emily könnyek között így folytatta:

“Szeretném, ha ezután mindketten összetartoznánk. Remélem, hogy ha felnősz, akkor érteni fogod, hogy én mindig csak a legjobbat akartam neked és nagyon szeretlek. Te nagyon különleges gyerek vagy számomra, mindig kedves vagy másokhoz. Nekem is sokat segítettél, hogy az legyek, aki most vagyok. Annak ellenére, hogy nem én adtam életet neked, az élet adott nekem téged.”

Íme a megható videó:

Amikor az édesapa megpróbálta megvígasztalni a zokogó kisfiút, a násznép is sírni kezdett. Bár Emily nem az igazi édesanyja de a szeretet hatalma végtelen és reméljük, hogy ebben az új családban is ez fog uralkodni. Ez minden, ami számít!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏