Ábel Anita:ELÉG VOLT! SAJNOS ITT A VÉGE! Nehéz döntést hozott meg Ábel Anita, de sajnos nem bírja tovább! Anita mondta ki a végét…tízezrek döbbentek le azon, közzétett Ábel Anita

Ábel Anita: Nem bírom az emberek rosszindulatát, elég volt Ábel Anita tudja magáról, hogy megosztó személyiség, és sokan nem szeretik, de egyre nehezebben viseli a sok kritikát, amit a kommentelőktől kap.

„Ma reggel arra ébredtem, hogy nem bírom az emberek rosszindulatát, és elég volt… azt érzem, egyfajta boxzsák vagyok, akibe bele lehet rúgni, szidni, megkérdőjelezni a tehetséget, bírálni az életet, megkérdőjelezni a szakmáját… és ahogy él, mert legalább addig sem kell a saját életével foglalkoznia senkinek!” – kezdte a bejegyzést.

„Igen, tudom, megosztó személyiség vagyok. Van, aki nagyon szeret, van, aki irtózik tőlem, de mégis ember vagyok, elsősorban nő és anya. Egész életemben hiteles próbáltam lenni, de még most is, 45 évesen, van, aki kioktat, és úgy ír nekem, mintha a hülye gyereke lennék! Arra gondoltam befejeztem, nincs több közösségi felület, nincs több követőkkel való kapcsolattartás, mert elsősorban ezért vagyok jelen itt. Nyilván én is érzékenyebb vagyok, és nekem is nehéz, és bár mindig mosolygok, és általában pozitív vagyok, engem is megrémít a helyzet és a bizonytalanság!” – vallotta be.

Unom, hogy gonoszak vagyunk egymással, unom, hogy következmények nélkül beszólhatunk, bírálhatunk, ítélkezhetünk…De nagyon fontosak vagytok nekem, és borzasztó hálás azoknak, akik követnek. Éppen ezért, az eltűnés helyett a tisztítást választottam! Mindenkit, aki bántja a másikat vagy engem, bírál, ítélkezik, csúnyán beszél, negatív kommentet ír: törlöm, tiltom! Fölösleges megírni is! Szeretném, ha ez a felület értelmes párbeszédek terepe lenne, pozitív, szeretetteljes. Köszönöm azoknak, akik itt vannak, és szeretik azt, amit csinálok, és bírják a stílusom, persze azzal sincs semmi baj, ha valaki nem, csak kultúráltan tegye. Maradjunk emberek! Ez a vágyam” – írta.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏