Az Afgán kisfiú nejlonzacskóból készített Messi-mezt… de nézd, mit tesz Lionel Messi, amikor hozzá is eljutott ez a kép!

Ez év januárjában elárasztották az interneten egy öt éves afgán kisfiúról (Murtaza Ahmadi) készült képek, akiről kiderült, hogy Messi legnagyobb rajongója, hiszen a szegénység sem akadályozta meg őt, hogy Lionel Messi mezt viseljen. A kisfiú nejlonzacskóból készített magának Messi-mezt, és így szurkolt a világklasszis Messi-nek.

gyerek1

Amikor Lionel Messihez is eljutott a hír, akkor megígérte, hogy felkeresi a kisfiút és ad neki egy eredeti mezt. Később kiderült, hogy a kisfiú Afganisztánban él ezért az Unicef segített eljuttatni az eredeti mezt a kisfiúnak.

kep2

Végül pedig a kisfiú álma valóra vált, és személyesen is találkozhatott a világklasszis labdarugóval. A Qatar-ban megszervezett Barcelona-Al Ahli barátságos mérkőzésen, a kisfiú pályára léphetett a valódi focistákkal, és mérkőzés elején megengedték, hogy ő helyezze el a labdát pálya közepén.

gyerek2

Egészen jól érezte magát a kisfiú a csapat tagjai között. Micsoda élmény lehetett neki, hogy a csoportképen is rajta lehetett.

gyerek3

Micsoda gasztus. Biztosak vagyunk benne, hogy a kisfiú soha nem fogja elfelejteni! Biztosan sokan szeretnének a kisfiú helyében lenni, de Ő igazán megérdemelte, hiszen valószínű, hogy Ő a legnagyobb Messi legnagyobb rajongója!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏