Azt mondták a lánynak, hogy műttesse le az anyajegyét, de figyeld mit tett!

Cassandra Naud-nak, a 22 éves profi táncosnak egyhatalmas anyajegy van a bal szeme alatt, és bár mindenki azt tanácsolja, hogy műttesse le, ő nem teszi meg. Egész gyerekkorában csúfolták az óriási, szőrös anyajegy miatt de ő mégsem fekszik kés alá.

A kanadai lány régebben még mindenáron le akarta szedetni a hatalmas anyajegyet, de azóta meggondolta magát. Mára már elfogadta a külsejét, sőt, örül neki, hogy különleges és nem hétköznapi megjelenésének köszönhetően kilóg a sorból, és könnyen felfigyelnek rá. Ráadásul attól is tart, hogy a műtét után egy hatalmas heg éktelenkedne az arcán, ha választania kell, ezt a külsőt választja, mert ő így született.

anyajegy10
“Az anyajegyem az életem része. Egyedivé és emlékezetessé tesz engem, ami a szakmámban nagyon fontos.”

anyajegy9anyajegy8Abban sem akadályozta, hogy megtalálja a szerelmet!

anyajegy7
Elutasítja a műtétet, mert megtudta, hogy nagy hegeket hagyna maga után.

anyajegy6anyajegy5anyajegy4anyajegy3anyajegy2“Elfogadtam a külsőmet. Sokan bántottak, és csúnyának éreztem magam. Aztán rájöttem, hogy én így vagyok egyedi és gyönyörű. Kit érdekel, mások mit gondolnak? Sz *rok rájuk. Az anyajegyem nem akadályoz semmiben az égvilágon.”

anyajegy1

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?