Azt mondták neki: „túl fekete vagy”, de aztán megmutatta testét az egész világnak.

Az azonos kultúrával rendelkező sötétbőrű emberekről is elmondható, hogy bőrük színének rengeteg árnyalata létezik. Cikkünk egy olyan dél-szudáni modell történetéről szól, akinek talán az legpigmentáltabb bőre van a világon.

Erre a nőre jogosan mondhatja bárki, hogy fekete bőrű és tényleg annyira különleges, hogy Nyakim Gatwech is úgy döntött, hogy ezzel próbálja felkelteni magára az emberek figyelmét.

Nyakim Gatwech azt szeretné, hogy az egész világ tudomás szerezzen sötét bőréről. De nemcsak magáért csinálja, hanem az összes sötétbőrű nőt bátorítani szeretné, hogy ne szégyenkezzenek bőrük színe miatt.

A 24 éves dél-szudáni modell, erősen pigmentált bőrével forradalmasította a divatipart. Bőre valóban annyira sötét, hogy amikor elhalad az emberek mellett olyan, mintha egy árnyék haladt volna el.

Természetesen mindig vannak olyan emberek, akik szeretnek kritizálni és az ő esetében is voltak olyanok, akik nem fedezték fel egyediségét, és elutasították sötét bőrszíne miatt. De a fiatal lánynak ennek ellenére óriási sikereket aratott a modellvilágban.

Íme néhány fotó róla:

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏