Brutális verekedés a 148-as buszon, ez történt az öreg úrral..

Magyarország Ügyészsége hozta nyilvánosságra azt a videófelvételt, amelyet a csepeli járat biztonsági kamerája rögzített az utasok között kitört verekedésről. Az összetűzést az váltotta ki, hogy két felszálló nem várta meg, hogy egy babakocsis, karon ülő gyermeket tartó kismama leszálljon, amit az anya és egy idősebb utas szóvá tett. 

A férfiak erre alpárian káromkodni kezdtek, aztán leköpték az utast. Mivel ő nem hagyta annyiban a dolgot, mindketten nekiestek és csaknem agyonverték. Amikor az áldozat már menekülni próbált, egyik támadója utána ment, és olyan erővel megütötte, hogy az utas a busz első ajtaja előtt, a sofőr mellett elesett. Csak azért nem bántották tovább, mert ekkorra a többi utasnak sikerült megfékezni az agresszív férfiakat. Az ugyancsak szidalmazott buszvezető közben kinyitotta az első ajtót, a két verekedő elfutott, de a rendőrök elfogták őket.

A Fővárosi Főügyészség társtettesként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat az 51 és 23 éves, többszörös visszaesőnek minősülő férfi ellen, akik 2018. május 7-én csinálták a balhét a BKV 148-as buszán. Mivel a nyomozásban kirendelt igazságügyi orvosszakértő a megvert férfinél életveszélyes állapotot eredményező fejsérülést állapított meg, a támadók akár 8 évet is kaphatnak.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏