DURVA TÁMADÁS – Gyűlöletáradat zúdult a közösségi oldalán Dér Henire – Megérdemelte?

Gúnyos kommentelők rohanták meg Dér Henit! Bár igyekszik pozitív üzenetekkel jelentkezni az Instagram-oldalán, gyakran illetik bántó és ócsároló megjegyzésekkel a kommenteknél az áldott állapotban lévő énekesnőt, aki meglepő módon ezeket a hozzászólásokat nem törli, de válaszra is méltatja őket. Az énekesnő úgy tűnik, nem veszi magára az utálkozók mondanivalóját, jóllehet jó néhányan nem fogják vissza magukat, s Henit nem csak gondolatai, de kinézete miatt is kikezdik.

„Mi történne akkor, ha csak egy napra megfordítanád a gondolkodásod és egy más irányból közelítenéd a napod??? Természetesen ki a rengeteg munka, ki a munkanélküliség miatt szorong, valaki betegség miatt, ki veszteség miatt boldogtalan, de ha csak egy napra próbálunk annak hálát adni, amink van, lehet elegendő, hogy egy kis fényt engedjünk az életünkbe… Légy hálás azért, aki vagy… Légy büszke arra, hogy ilyen terhet pakolt rád az élet, amit nem kaptál volna, ha nem lennél vele képes megbirkózni…Keresd meg magadban a szépet, jót… Örüljünk egy picit az esőnek, napnak, ne csak a rosszat lásd a másikban, hanem próbáld megtalálni benne a jót is.. Próbálj meg ma egy vadidegenre rámosolyogni, a te napod is feldobja… Gondolj bele, ha mindenki egyszerre csak egy napra válna pozitívabbá, lehet hogy már sokkal másabb irányt venne a világ… Bízom benne, hogy érdemes próbálkozni, mert mindig van miért és kiért..Tartsd te is szem előtt!!! Már az is jó, ha csak elgondolkodsz ezen!!!” – írta a posztjában Dér Heni, akit követői nem győztek emiatt kritizálni.

„Ahogy ezen a képen kinézel, az nem egy pozitív sugárzás! Egy egészséges pozitív kisugárzású kismamának homlokegyenesen másképp kellene kinézni! Még ha az írás jó is, de a kép elront mindent! Úgy nézel ki, mint egy lestrapált nő.”

„De sok időd van Henike motivációs szövegeket írni amíg más azon gondolkodik, melyik utolsó filléreiből fizesse a lakbért, rezsit, hitelt, tandíjat, beszélek itt az átlag emberekről és nem az olyan média által felkapott semmitmondó »celebekről« mint te.”

„És ehhez a gondolatsorhoz miért teszel ilyen képet? Virít a műszempillád, természetellenesen tartod a szád…Mű vagy…”

„Ez mind oké heni_der_official…de minek ez az arc ehhez, megtudnád magyarázni? Légyszíves! Egyszerűen nem értem miért nem tudsz csak úgy mosolyogni?! Önértékelési hiba!” – írták többen.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏