Ebből háború lesz! TÓTH GABI nyilvánosan ALÁZZA Tóth Andit!

Andi néhány nappal ezelőtt osztott meg egy fotót az Instagram oldalán, amin kávézás közben látható és ami egyébként egy tequila reklámposzt volt, persze a fotók az énekesnőhöz híven kissé pikánsra sikerültek. Valószínűleg ez verte ki a biztosítékot Tóth Gabinál, aki úgy tűnik egy Facebook-csoportban osztotta meg Andi fényképét a következő felütéssel: „Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen….bravo…jó üzenet a fiataloknak…imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.”

A poszt persze valahogy Andihoz is eljutott, aki a következőképpen reagált minderre a közösségi oldalán:

„Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával.”

Andi azt mondja mindez rendszeres, sőt már a Sztárban sztár versenye alatt is elmesélte, hogy nem felhőtlen a viszonya Gabival, pedig ők sosem vesztek össze, ám már akkor utalt rá, hogy érzése szerint névrokona valamiért nem kedveli őt.

Andi ugyanis a műsorban Gabi bőrébe kellett bújjon. Ekkor még egyébként úgy tűnhetett, hogy kettejük kapcsolata rendben van, sőt Gabi még fellépőruhát is küldött Andinak, Andi pedig a produkciót követően elmondta, nagyon kíváncsi Gabi mit szólt az előadáshoz, aki még a fellépés előtt szívecskéket küldött az énekesnőnek.

Ezt követően Gabi az Instagram oldalán osztott meg egy videót arról, hogy éppen Andi produkcióját nézi, amikor is az ő bőrébe bújik, mindez pedig könnyeket is csalt a szemébe, erről egyébként a Blikk is beszámolt.

Most azonban nagyon úgy fest, hogy elmérgesedik kettejük között a helyzet, bár Andi azt írja posztjában nem haragszik Gabira, de ha ez a jövőben is így folytatódik tovább, akkor annak még háború is lehet a vége.

Andi számára azért is érthetetlen ez az egész, mert Gabinak pont a napokban jelent meg egy írása a csalad.hu-n, ami az online bántalmazás témakörét feszegeti.

Kapcsolódó: Tóth Gabi kirúgatta a munkahelyéről azt a rosszindulatú kommentelőt, aki a babája halálát kívánta

Gabi amúgy nemrégiben Baukó Évával feszült össze, aki több posztot azzal kapcsolatban, hogy Tóth miatt elbocsátottak egy internetes zaklatót. Többen azon a véleményen voltak, hogy Gabinak tűrnie kell a kritikát, nem jogos a felháborodása. Az énekesnő akkor egy hosszabb posztban tette tisztába a dolgokat.

Baukó Éva egyébként most kommentben reagál Tóth Andinak is, a celeb azt írja: „Andi! Minden szavad arany! Engem is privát üzenetekkel bombázott es megfenyegetett, hogy nem hozhatom nyilvánosságra! Ő beszél neked, amikor ő is állandóan kitette a melleit! Nem szeretem az álszent embereket!”

A 24.hu egyébként az ügyben kereste Tóth Gabi menedzserét, ám egyelőre nem érkezett reakció.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏