Egy Photoshop-mester, aki teljesen ingyen teljesíti a rajongók kéréseit, de amit csinál, abban nincs köszönet

1. ,,Meg tudod oldani, hogy a húgomnak is látszódjanak a fogai mosolygás közben?!” 2. ,,Szia! Közelebb tudnád hozni a Hollywood-feliratot, hogy jobban látszódjon?” 3. ,,Szia, James! Le tudnád retusálni a mögöttem álló fekete-arany színű ruhájú lányt a képről? Olyan hülyén néz ki…”

4. „Valaki azt mondta nekem, hogy ez a kép pont úgy néz ki, mintha a Jurassic Park című film egyik jelenete. Tudnál néhány dinoszauruszt tenni a képre?!” 5. ,,Szia, James! Tudnál segíteni, hogy úgy nézzek ki ezen a képen, mint egy igazi hős?” 6. ,,Meg tudnád oldani, hogy az öcsém ne nézzen ki ilyen retardáltnak ezen a képen?!” 7. ,,Szia, James! Mi van a köldökömben?!”

8. ,,Meg tudnád oldani, hogy nagyobbnak tűnjenek a kezeim ezen a képen? Szeretnék imponálni vele egy lánynak…” 9. ,,Meg tudod oldani, hogy úgy tűnjön, mintha a fiam is jól érezné magát?!”

10. ,,Meg tudnád oldani, hogy ne legyen ennyire mély a dekoltázsom és hogy ne látszódjon a sör a kezemben?!” 11. ,,Szia, James! Ez egy kép rólam és az öcsémről. Meg tudnád oldani, hogy ne tűnjön úgy, mint aki totál kiütötte magát?!” 12. ,,Pár hete Amerikában jártam, ott készítettem ezt a képet. Segítenél, hogy egy kicsit jobban hasonlítsak egy igazi amerikaira?!” 13. ,,Szia, James! Nagyon szeretem ezt a fotót, de sajnos a kezem az arcom előtt mindent elront. Tudnál esetleg kezdeni vele valamit?!”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏