Egy telt nő nyílt levele Bochkor Gábornak.

Felháborodott olvasónk levelét tesszük közzé, aki szerint méltatlan volt az a kijelentés, amit a minap Gábor úr kiejtett a száján. Rendkívül sok nőt / asszonyt, édesanyákat és nagymamákat sértett meg ezzel.

bocai

” Olvasom, amit ez a gyíkarc kifolyatott a száján. A kövér nőkről. Először nem reagáltam, de aztán mégis elém esett, hogy olvassam végig. Nem kellett volna… azaz, hogy mégis kellett.
Megdöbbentem. Tudtam, hogy szarfej – sose volt aranyos. Roadshowztam vele még a régi Voga-vadászatos időkben (amúgy az egy remek program volt, szuper szervezésben, máig hálás vagyok a csapat többi tagjának és már akkor sem értettem, hogy ez a díszpéldány mit keres köztük?) . Már akkor is úgy gondolta, hogy ő az Univerzum tengelye – pedig az eléggé köztudott, hogy én vagyok.

Ha olvasnál még tőlem mindenfélét, lájkold be kérlek a jegyzetblogom oldalát, kövesd a posztokat, akkor nem maradsz le arról, amit írok.

Furkósága már akkor sem ismert határokat. Azért nem mondom, hogy bunkó, mert annak legalább van feje.

Tisztázzuk már, hogy ez az ember egy aljaceleb. Véleménye számomra nem mérvadó. Ám ha hagyják, hogy kiálljon, hogy elmondhassa ezeket a baromságait, és még figyelmet is kap, akkor a másik oldalnak is meg kell szólalnia.

Nézzük a tényeket. Bocsi egy levitézlett mikrofonhuszár. Csúnya. Öreg. Ronda a bőre, gyíkszerű, visszataszító teste van, a modora miatt egy 10 hete húgyban fürdő csövessel előbb leülnék ebédelni, mint vele. Nem példás a párkapcsolata, többször egyértelműen megmutatta, hogy mennyire zavaros a nőkről alkotott képe. A pasi maga a személyiségzavar, a testi nyomor és a lelki zűrzavar.

Ezeket végignézve már látjuk, hogy semmiféle jogot nem formálhat arra, hogy bármilyen csoportról bármilyen véleményt is mondjon. De megtette.

Adjunk neki egy perc figyelmet:

Milyen az a férfi aki hagyja, hogy a párja meghízzon? Oké, nézzük! Nézzünk egy remek jellemzést arról, hogy milyen is ez a kritika a túloldalán:

(ide nem értve az egészségügyi okból meghízott embereket.)

Az ilyen férfi nem tud szeretni. Aki tud szeretni, az folyamatosan jó visszajelzéseket ad, ami endorfint termel, s ez magában mozgékonnyá és vidámmá tesz.

Az ilyen férfi leszarja, hogy a nőnek van-e magára ideje. Nem foglalkozik azzal, hogy a nő el tudjon menni mozogni, vagy éppen legyen ideje jó ételeket készíteni vagy enni.

Az ilyen férfi önző. Azt gondolja, hogy minden érte van. Pedig az ember elsősorban önmagáért van, nem egy másik – ráadásul egy az ő személyes idejét leszaró, szeretet képtelen másik – az aki meghatározza a létezését.

Az ilyen férfi gyakran pénzügyi csapdát vet. Nem ad pénzt sem időt arra, hogy a nő magával foglalkozhasson, de elvárást azt megfogalmaz. Egyenes út a testsúly zavarhoz. Ez bizony keményen a férfi hibája.

Az ilyen férfi szerethetetlen, mert olyan módon nyilvánul meg, hogy egy idő után képtelenség lesz valódi érzelmeket táplálni felé. Sajnálat, gyűlölet, vagy egy kegy elnyerése a motivációk már, nem szeretet. A szerethetetlen ember keserű. A keserű emberrel mindig szar együtt lenni. Az ilyen férfi tehát nagyon rossz társaság.

Az ilyen férfi buta. Nem csak az EQ-ja van a bányászbéka valaga alatt egy mérföldre, de az értelmi képességei is. Egyszerű összefüggéseket képtelen meglátni a saját élete és a környezete közt.

Az ilyen férfi pöcse nem működik már. A nőre fogja, arra, hogy kövér, de valójában vele van baj. Kispajtásnak reszeltek. Mivel ezt nem akarja nagyon elismerni, így a nőre fogja a saját kudarcát.

Összefoglalva a fentieket, Titanilla barátnőm tökéletes egy mondata passzol ide: jó pár pasiba beletelt az, hogy rájöjjek, ha valaki mellett hízni kezdek, azt ideje otthagyni.

Az ilyen férfit tehát a legjobb, ha nem is teszik képernyőre. Öreg is már – korabeli szép nőket simán levettek képernyőről. A hangja sem kellemes, a viselkedése sem szimpi. Ki kéne már dobni. Legyen helyette mondjuk Jakupcsek – Jaksity páros. Okosak, nagyon szépek, nem is kövérek, és valódi tudáshoz valódi vélemény párosul. Követelem, hogy minden médiafelülettől tiltsák el Bocsit.

Annak pedig, aki túlsúlyos, legyen bármi is annak a súlynak az oka, üzenem, hogy van módod arra, hogy elfogadd, vagy leadd, hogy önmagad légy úgy, ahogy vagy!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏