Elkészűlt Győzike fényűző luxusháza. Most te is megnézheted! – VIDEÓ

Pár évvel ezelőtt ország-világ betekinthetett Győzike és családja otthonába, a Győzike show után viszont a rapper kevésbé van reflektorfényben, noha nemrég feltűnt a TV2-n is. A minap az RTL Klubot engedte be felújtitott otthonába.

gyozike-haza

Gáspár Győző nemrég újította fel Nógrádmegyer-i házát, noha a falu 1700 főt számlál, Győzike portája a legnívosabb. A magyar showman felújított otthonában jacuzzi, pazar terasz, hajszánpontosan lenyírt fű, teraszra nyíló grillkonyha és egy oltár is helyet kapott.

A házigazda készségesen mutatta megújult ingatlanját a Fókusz riporterének. A rapper egy évet dolgotott a felújításon, Bea asszony érdeme a kűlső átalakítás, még egy kamerarendszert is felszereltek a biztonság kedvéért. Az udvart Jennifer Lopez kertésze tartja rendben.

Nemrég Győzike luxemburgi vejének, Michelnek is itt ünnepelték a 25. születésnapját. Most hogy itt van a nyár Győzike gyakrabban hódolhat egyik kedvenc szenvedélyének, a pezsgőfürdőzésnek, amit egy rajongójától kapott.

“Abból élek, hogy december óta nem forgatok egy centit se, édesapám segít nekem, illetve édesanyám, amit hagyott nekem. Nincs munkám. Hívtak, hogy menjek forgatni, de jelenleg nem érzem azt, hogy én erre most érett vagyok. Nekem sok volt ez a 14 év egyhuzamban.” – árulta el Győzike.

Ha kíváncsi vagy hogy néz ki Győzike otthona, nézd meg a lenti videót:

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏