loading...

Emlékszel még Tónira a Barátok köztből? Így néz ma ki

2007 augusztusában mély űr keletkezett a hazai Barátok közt rajongók szívében, amikor bekövetkezett egy tragédia. Tóni, azaz Dósa Mátyás, elhunyt a sorozatban, és az őt alakító Egresi Béni sem tesz több rossz fát a tűzre.

Nagyon sokan kerestek meg az utóbbi időben, hogy rossz döntésnek tartják Tóni halálát. Volt, aki sírt is a telefonban. Be kell vallanom, engem is megviselt, mind lelkileg, mind fizikailag, hogy így kellett távoznom. Nagyon nehéz forgatások voltak ezek. Szörnyű volt!” – nyilatkozta a Blikknek Dósa, aki azóta keresett színész lett, nyolc darabban játszik, túltette magát karaktere halálán. A produkció különben szereplőválogatást tart, szombaton és vasárnap a Camponában, délelőtt 11-től.

Tsddasdadd45345345Tsddasdadd45345345342

A Barátok köztben lassan az lesz, hogy a Berci kutyának eldobnak egy botot, majd egy fekete puli visszahozza, akit onnantól mindenki Bercinek fog hívni, és tök természetes lesz, hogy már nem labrador.

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?