Évekig készült nagyapja születésnapjára, hogy nem mindennapi ajándékkal lephesse meg

1. Mindenekelőtt tudni kell, hogy a nagyapa álma mindig is egy 1957-es Chevrolet Bel Air volt, ám mivel akkoriban ez volt a Chevrolet legdrágább autója, ezért sosem engedhette meg magának. 2. A jó állapotú 57-es Bel Air-ek ára azóta csak még magasabbra kúszott, ezért az unoka azt határozta el, hogy vesz egy ütött-kopott darabot és felújítja. 3. Az unoka csodálatos munkát végzett a rozsdás Chevrolettal, amit a nagyapa reakciója is jól tükröz, aki nem bírta visszatartani a könnyeit örömében.

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ xfbml : true, version : ‘v2.5’ }); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {FB.XFBML.parse(); return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Közzétette: Cam Dedman – 2018. január 13., szombat

4. Az alábbi képeknek hála pedig egy kicsit mi is körbe járhatjuk és megcsodálhatjuk ezt az egészen pazar, hibátlanul felújított 1957-es Chevrolet Bel Air-t.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?