Ez az anya csak reggelit készített a gyermekeinek, de megölte őket, mert egy olyan hibát vétett, amit mi is naponta teszünk! Fontos, hogy elolvasd

Sokszor van, hogy egy anyuka reggelit készít a gyerekeinek, mert fontos számára, hogy  a gyerek valami táplálót egyen, a gyorséttermi junk ételek helyett még az iskola előtt. De ilyenkor kevesen gondolnak arra, hogy egy hétköznapi dologgal szörnyű hibát követhetnek el a nagy rohanásban, amivel akár meg is ölhetik a gyerekeiket.
A következő történet egy mexikói anyáról  Josefináról szól, akinek  két gyermeke, Agustin (8) és Maria (6) voltak. Ő reggelente gyakran készített a gyerekeknek reggelit otthon, mert fontos volt számára az egészségük. Ezen a  reggelen  tojás és sonka tortillát készített, egy pohár friss narancslével.

Felébresztette a gyerekeket, megkérte őket, hogy mosakodjanak meg, öltözzenek fel és menjenek reggelizni.  Míg Josefina leült az asztalhoz, kis Maria lejött, és panaszkodott, hogy a bátyja túl sokáig van fürdőszobában. Josephina kiabált a fiúnak, hogy hagyja abba a játékot a fürdőszobában, és hagyja, hogy a húga is bemenjen mosakodni. Közben Josefina kapott egy smst a férjétől, és úgy döntött, hogy válaszol neki, míg a gyerekek még mindig a fürdőszobában voltak. Ő visszaüzent, és közben folytatta a reggeli készítését, és tovább sms-ezett a  férjével, míg a reggeli közben elkészült. Minden rendben lement azon a reggelen, a gyerekek időben elmentek iskolába, és Josefina otthon  maradt. Két órával később szörnyű hívást kapott az iskolából.

Azért hívták, hogy tájékoztassák, hogy mindkét gyermeket azonnal kórházba kellett szállítani, miután rosszul lettek és lázuk is volt. Josefina azonnal bement a kórházba, ahol az orvosok és a férje közölte vele, hogy nem tudták levinni a lázat. Nem hitte el, azt ami történt; néhány órával korábban a gyerekek még jól voltak.

Az orvosok gyanúja az volt, hogy egy baktérium, a szalmonella volt a magas láz oka, de még néhány vizsgálatot el kellett végezni.
Részletes elemzések után arra a következtetésre jutottak, hogy a baktérium a reggeliben volt, amit  Josefina készített nekik. Elemzés után, kiderült, hogy a abban a reggeliben volt, amit ő készített miközben telefonált. Eközben az orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy a baktérium valószínűleg a  mobiltelefonról került az élelmiszerbe az SMS-ezés közben.

Azt is elmondták, hogy a telefonok teli vannak baktériumokkal, amelyek néha belekerülnek az ételeinkben és ez végzetes következményekkel járhat.
Josefinát teljesen kikészítette, hogy ő okozta ezt, hogy  a gyermekei betegek lettek, és ami a legrosszabb, bár az orvosok mindent megtettek, de nem tudták megmenteni a két szegény gyermeket. Ő a fájdalomtól megbetegedett és meg akart halni ott és akkor, nem tudta elviselni, hogy a gyerekek nélkül kell élnie.
Az orvosok azt tanácsolták neki, hogy használja ezt a szörnyű élményt, arra, hogy segít vele másokon, és többi szülőnek is elmondja, és figyelmezteti őket, hogy soha ne használják a telefonjukat főzés közben. Ő megfogadta, hogy mindenkinek elmondja, hogy mással soha ne történhessen meg az, ami tönkretette az életét.

Add tovább te is az ismerőseidnek, barátaidnak, hogy Magyarországon ilyesmi soha ne fordulhasson elő.
Forrás: healthylifevision.com

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏