Ezt tette 3 év börtön Damu külsejével

Az egész ország ismeri a történetet. Damu Rolandot feljelentette volt barátnőke, akkor még Palácsik Tímea, és különböző súlyos vádakkal illette őt. Noha Ruttner , az ismert sztárügyvéd mindent bevetett, nem sikerült Damut megmenteni a hűvöstől. Felmerültek rejtélyes dolgok is a per során, amik arra engednek következtetni, hogy volt némi bunda az ügyben, lévén hogy Vajna papa milliárdos , de ezt most hagyjuk, ez a Magyar igazságszolgáltatás szégyene. Damut sem kell félteni, hiszen egy esti vacsora készítő showban egy ország előtt mutatta be valódi énjét, amit eddig valahogy senki nem sejtett a Jóban Rosszban című sorozatban alakított szerepe után.
Damu amikor megkapta az ítéletet kifehéredett, mint egy zászló, és majdnem elájult. Látszott rajta, hogy nem erre várt..

 Az ítélet hirdetéskor így nézett ki..  

damu

damu3

Most engedik ki szerencsétlen embert, aki mindössze 30 ezer forinttal és egy csomó tartozással vághat neki az új életének.

Szabadulásakor pedig már így fest : 

damu2

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?