loading...

Hogy állítsd meg a szívrohamot 60 másodperc alatt?

Tudtad, hogy bárki meg tudná állítani a szívrohamát, ha tudná ezt a titkos praktikát? Nem valószínű, hogy ezt reklámozni fogják a tévében, és egyéb helyeken hiszen sajnos muszáj az embereknek gyérülni, mivel már így is több mint 7 milliárdan élünk a bolygón. Lassan eljutunk arra a szinte, amikor már kijelenthető, hogy nem bír ellátni több embert a föld. Nincs elég termőföld, nincs elég haszonállat, és élelmiszer. Egy költői kérdés : Honnan a jó fenéből kerül ki ez a rengeteg hús? Hát ennyi disznó a világon nincs, mint amennyit az emberek megesznek, és mégis állandóan tele vannak a multik polcai.

Dr John Christofer, egy farmer, aki megosztotta a világgal azt a 35 éves receptúrát, amivel ők a sztyeppén gyógyítják a szívinfarktusban szenvedőket. Állítja, a szívinfarktus kizárólag azért végződik ilyen magas százalékban -80 % – halállal, mert az emberek nincsenek tájékoztatva arról a módszerről, aminek köszönhetően amíg nem kezdődik meg a szívkompresszió, életben maradjanak, és az oxigénhiány miatt ne alakuljon ki végzetes kár az agyban.
A receptúra :
-egy pohár meleg víz
-egy teáskanál cayenne bors
Ha az egyén észnél van, akkor azonnal meg kell itatni vele ezt a keveréket, azonban ha már eszméletlen, akkor a nyelve alá kell cseppenteni 4 cseppet a cayenne tinktúrából.
Ez egy alternatív gyógymód, aki szeretne hisz benne, de ne gondolja senki, hogy a szívinfarktus nem kezelhető azonnal.  John szerint ez az állapot olyan, mint egy vese görcs. Váratlanul jön, de kezelhető!

Aki teheti tartson otthon cayenne borsot, és cayenne tinktúrát

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?