Hogy néznek ki most az “Agymenők” színészei és mit csinálnak

Az Agymenők 2007-ben mutatkozott be, és 2019-ben ért véget, és bár 14 év telt el azóta, a vígjáték még ma is aktuális, mert az intelligencia sosem megy ki a divatból. A színészek egyik meglepő részlete, hogy valóban komolyan vették nemcsak a showbizniszben való hivatásukat, hanem karriert is csináltak belőle.

Összeállítottunk egy listát a főszereplők előtte-utána történeteivel. Beavatunk egy kicsit abba is, hogy a szereplők a képernyőn kívül is milyen tehetségesek és intelligensek.

1. Jim Parsons (Sheldon Cooper)

Miután több mint egy évtizedig adott életet Sheldon Cooper karakterének, a színész Jim Parsons úgy döntött, hogy néhány érzelmi esemény után, amelyek miatt belátta, hogy ideje lassítani az életén, abbahagyja a sorozatban való részvételt. Döntése arra késztette a sorozat készítőjét, Chuck Lorre-t, hogy a 12. évadban véget vessen a történetnek.

2. Kaley Cuoco (Penny)

Kaley Cuoco 21 évesen kezdett el szerepelni a sorozatban. Karaktere – nyilatkozta – a cuki lány, aki a stréberek szomszédságában lakik, aki idővel felnő (akárcsak ő), és a rövidnadrágot hátrahagyva kevésbé szűk ruhákat hord.

3. Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler)

Mayim Bialik, ahogy a sorozatban is, idegtudományt tanult. A sorozatban való részvétele 2010-ben kezdődött, miután megjelent a vígjátéksorozat harmadik évadának utolsó epizódjában, ebben az évben jelent meg első könyve is, amely a gyerekek érzelmi változásaira és a szüleikkel való kapcsolatukra összpontosít.

4. Johnny Galecki (Leonard Hofstadter)

Johnny Galecki volt a másik olyan karakter, aki a fikció egy részét átvette a valóságba. A sorozat első éveiben románcot folytatott Kaley Cuocóval, bár később szakítottak, de barátok maradtak. Miután Leonard Hofstadtert alakította, a színész Johnny Galecki apaként kezdte meg a facérságát, miután 2019-ben bejelentette, hogy gyermeket vár.

5. Melissa Rauch (Bernadette Rostenkowski)

Melissa Rauch, akit leginkább Bernadette Rostenkowski szerepéből ismerhetünk, színésznőként, modellként és komikusként is megállta a helyét a showbiznisz világában. Mielőtt a sorozat harmadik évadában megkapta volna a szerepét, Rauch a munkaügyi irodában dolgozott, míg végül felhívták, hogy jelentkezzen az Agymenők meghallgatására.

A sorozat befejezése után is a szakmában maradt: főszereplőként és executive producerként is dolgozott.

6. Simon Helberg (Howard Wolowitz)

Howard karaktere, akit Simon Helberg komikus alakít, a színész karrierje során a másik olyan bolond volt, akit életre tudott kelteni.Simon tehetséges zongorista is, és – ahogyan azt még megjegyezte – szeret jazzt játszani.Ezeket a készségeket a sorozaton kívüli egyik művében, Florence Foster Jenkinsben (2016) tudta kihasználni, ahol Meryl Streep mellett szerepelt.Nemrég az Annette (2021) című francia zenés film szereplőgárdájának tagja volt. 

7. Kunal Nayyar (Raj Koothrappali)

Az indiai származású Kunal Nayyar a Portlandi Egyetemen tanult, mielőtt a szórakoztatóiparban kezdett volna karriert. Színdarabokban kezdett el játszani, hogy új barátokat szerezzen, és végül egy évvel a diploma megszerzése után kapta meg az áttörést jelentő szerepet az Agymenőkben (2007).

A sorozat után a névtelenséget élvezhette, és televíziós sorozatokban is feltűnt. Alapvetően az általa játszott asztrofizikus ellentéte, hiszen szeret divatos lenni, a való életben pedig az egykori Miss India, Neha Kapur férje.

8. Kate Micucci (Lucy)

Kate Micucci művészeti szakirányú tanulmányokat folytatott, és sok más mellett a festészetnek és a bábkészítésnek szentelte magát. 2008 óta a homokvárépítéssel is foglalkozik. Színésznői hivatása mellett a ukulelén játszik.

9. Kevin Sussman (Stuart Bloom)

Kevin Sussman művészi pályafutása során színészként, komikusként és íróként is fejlődött. Érdekesség, hogy mielőtt megkapta volna Stuart (egy képregénybolt tulajdonosa) szerepét, a való életben egy képregényboltban dolgozott. 2022-ben a The Dropout című sorozatban fog szerepelni.

10. Sara Gilbert (Leslie Winkle)

A színésznő, író és rendező Sara Gilbert 1997-ben kitüntetéssel diplomázott a Yale Egyetemen, ahol fotográfia szakon szerzett bölcsészdiplomát. 2018-tól 2021-ig a The Conners című vígjátéksorozat szereplője volt.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏