Így búcsúzott el Sebestyén Balázs Andy Vajnától…megrendítő szavak!

Mint az ismeretes, vasárnap reggel elhunyt Andy Vajna filmproducer, kormánybiztos, valamint többek között a TV2 és a Rádió 1 tulajdonosa. A hétfő reggeli Balázsék adásban természetesen megszólaltak Sebestyén Balázsék is a témával kapcsolatban, a lehető legkorrektebb módon és érezhető megrendüléssel búcsúztak el főnöküktől és gyászolták Andy Vajnát.

– Ismerve Andyt, ő azt várná tőlünk, hogy vezessük ugyanúgy a műsort. Jól seggbe rúgna minket, ha azt mondanánk, nem röhögünk, nem vagyunk vidámak. Az egész rádió nagyon sokat köszönhet neki. Jó irányító és stratéga volt, itt, a rádiónál is mindenki nagyon szerette, mert egy jószívű, jó természetű ember volt. Olyan dolgokat tett le az asztalra, amit kevesen tudtak megvalósítani – mondta Sebestyén Balázs, aki egyébként nem tudott arról, hogy Andy Vajna hosszú ideje betegeskedett volna.

– Érdekes volt olvasni, hogy hosszú ideje beteg volt. Utoljára, amikor láttam, még nagy tervei voltak, főzött, majd kicsattant az egészségtől. Korai lenne arról beszélni, hogy mi lesz a rádióval, de csomó mindent szeretett volna még megvalósítani – idézte a 24.hu a rádióst, akit egyébként elszomorít, hogy egyesek még most is képesek rosszindulatú megjegyzéseket tenni Andy Vajnára. Balázzsal Vadon Jani is egyetértett.

Balázsék felháborodásuknak adtak hangot, hogy rengeteg fórumon, szinte az összes médium híre alatt szitkozódnak az emberek, ilyenkor is előjön a politika és elképesztő gyűlöletáradattal állnak a téma iránt.
– Nem a semmiből jött haver volt. A legkorrektebb főnökünk volt. Kőkemény volt. Mi rosszat nem tudunk mondani, és részvétünk annak, aki őszintén és érdek nélkül szerette – mondta Vadon Jani a reggeli műsorban.
 

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏