loading...

Így néztek ki gyerekként az ÉNB szereplői. Lalin besírsz :D

Gyermek volt minden óriás, szól az ismert dal.. A Magyar siker sorozat, az Éjjel Nappal Budapest szereplői is voltak gyerekek, és most meg is mutatunk egy pár fotót Nektek. Ha azt gondoltad, hogy Lali haja mindig göndör volt, akkor most csalódott leszel.:)

Anikó, azaz Nádai Anikó. A valóságban imádja az állatokat, és egyszer egy csikó születésénél is jelen volt, és segédkezett, mint egy szülésznő

enb2

Regina, azaz Polyák Rita. Sosem volt szégyenlős, már gyermekként is imádta a rivalda fényt, és ha ő volt a középpontban.

enb3

Marci, azaz Kolozsvári Zsolt.

Ez az angyali szemű kisfiú, nem más, mint az Éjjel-nappal Budapest aktuális szívtiprója. Gyönyörű szemeivel már akkor is levette a nőket a lábáról. Ha ilyen ártatlan szemekkel állt volna Joe elé és vallotta volna meg bűnét, akkor talán a bokszos papamaci sem tudott volna ellenállni a bociszemeknek, és Marcinak most nem egy kórházi ágyon kellene azon gondolkodnia, milyen csúnya dolog elcsavarni egy tizenhat éves lány fejét.

enb4

Lali, azaz Kamarás Norbert.
Az Éjjel-nappal Budapest szereplője valaha egyenes hajjal próbálta meghódítani a női szíveket. A Lalit alakító Norbi pár éve még a Való Világba is jelentkezett testvérével, hogy elfelejtse korábbi szerelmét, akivel évekig egy párt alkottak.

enb5

 

loading...

Ezt láttad már?

A plasztikának köszönhetően, ezeken a hírességeken egyáltalán nem látszik, hogy egy idősek!

Julia Robertsről és Pamela Andersonról nehéz elhinni, hogy egyidősek. Vannak azok a színésznők, akik a …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?