„Képtelen ellátni magát…” Az összeomlás szélén Bangó Margit

Aggasztó állapotba került.

Teljesen kikészült Bangó Margit, akit a koronavírus-járvány miatti anyagi és lelki veszteségei mellett imádott testvére betegsége is kikészít. Ha most nem lenne a lánya, nem élné túl azt a sok fájdalmat, amivel az élet sújtja – árulta el szomorúan a Sorry! magazinnak. Tüdőrákkal küzdő húga nagyon rossz állapotban van.

– Sajnos nem tudok pozitív hírekkel szolgálni. Irénke aggasztó állapotban van, időnként már engem sem ismer fel. Képtelen ellátni magát, néha hallucinál, fájdalomcsillapítókat kap, nehézkes a beszéde, keveset eszik. Borzasztó ez a betegség. Felemészti az embert. Olyan, mintha nem is a saját testvéremet látnám – folytatja megtörten a művésznő, akinek testvérét hazavitték a kórházból, lánya Évike nem dolgozik, ő ápolja.

– Természetesen én is rendszeresen látogatom, főzök neki finomságokat, beszélgetünk, amennyit csak lehet. Nem mutatjuk, mennyire kimerültünk, azt kell látnia, hogy erősek vagyunk, és mellette állunk – magyarázza az énekesnő akiben lánya, Marika tartja a lelket. Ahogy mondja, ha ő nem lenne mellette, már biztosan teljesen összetört volna. – A tavalyi év egyik legnagyobb csodája, hogy kibékültünk. Soha többé nem akarom elengedni a gyerekem kezét. Mindketten hibáztunk, de ez már a múlt…

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏